Реклама / Ads
10| 21360 |30.05.2014 МИНАЛО

Джаки Кенеди Онасис е била нимфоманка

.
За обществото Джаки Кенеди завинаги ще остане като символ на елегантността, чара и грацията. Но зад този студен имидж се крие страстна жена, която е изпитвала необходимост от мъжка близост не по-малко от нейният известен с хиперсексуалността си съпруг - Джон Кенеди.
 

Макар да съществуват непотвърдени слухове, че Джаки Кенеди е имала кратка любовна афера с Боби Кенеди след убийството на брат му през 1963, едва сега се появяват информации, че всъщност първият й любовник от братята Кенеди е бил най-малкият - Едуард (Тед) Кенеди. Това разкрива шокираща нова книга, която за първи път разкрива най-интимните тайни на династията Кенеди. Тя е написана от Дарвин Портър и Данфорт Принс и е озаглавена "Жаклин Кенеди Онасис: Живот отвъд най-дивите мечти", чиято премиера ще бъде на 7 юни.

"Теди винаги е бил близо до Джаки Кенеди - при всяка следваща криза, настъпила в живота й. И така се превръща в мъжа, от който тя става зависима" - пишат авторите на новата книга. Самият Тед споделя пред камерите на Дейвид Пауърс за документалния филм "Специалният асистент на JFK: "Винаги съм бил влюбен в Джаки - още от самото начало. Когато Джак почина, знаех че тя се среща с Боби, но това не ме спря. Боби не можеше винаги да е с Джаки".

Подобно на съпруга си, Джаки също е имала многобройни афери с холивудски звезди - сред които Уорън Бити, Пол Нюман, Грегъри Пек, Франк Синатра. Особено бурни са връзките й с двамата секссимвола - Уилям Холдън и Марлон Брандо. В черновата на своята автобиографична книга от 1999 "Песните, които брат ми ме научи" Марлон Брандо разказва, как след една бурна вечер в Jockey Club във Вашингтон през 1964 той се забавлявал с Джаки в нейния дом, където тя го поканила на омлет, който Брандо казал, че може да приготвя по невероятен начин.

Джаки изгасила светлината и пуснала изпъленение на Уейн Нютън на хита ‘Danke Schoen‘. Джаки танцувала плътно притисната до Марлон, агресивно притискайки бедрата си към неговите. Тъй като той не смеел да поеме инициативата, тя поела нещата в своите ръце и го задърпала към леглото, задавайки му въпроса: "Искаш ли да прекараш нощта при мен?". Марлон отговорил: "Мислех че никога няма да го поискаш".

Двамата споделяли една и съща слабост: ужасно обичали да споделят слухове за любовните афери на другите. Марлон си спомня, че тя е прекъснато говорела за сексуалните мани на други хора, като той подозира, че през цялото време тя е имала предвид себе си. Писателят Гор Видал разказва: "Разговорите на сексуални теми бяха една особена игра и те двамата я играеха увлекателно".

След като завършва гимназия бащата й подарява черен Mercury с подвижен покрив, в който тя канила на задната седалка "всички красавци на Колежа Васар". Гор Видал разказва, че тя страшно завиждала на сестрите си, че вече не били девствени и най-много страдала, докато загуби своята непорочност. За да може след това да прави секс когато поиска. За да може да задоволява совето либидо тя убеждава баща си да я изпрати да учи в Париж - там където никой не я познава и където може да прави каквото си поиска.

‘Девствеността е било онова досадно нещо, от което Джаки винаги е искала да се освободи колкото се може по-рано" - спомня си нейният приятел Труман Капоти. "Според моите изчисления, преди да се запознае с Джон Кенеди през леглото и са минали поне петима страстни любовници".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7291 |28.05.2014 Старт на Ботевите дни . 0| 6654 |27.05.2014 Земетресение извади мумия на 7000 години . 8| 12025 |25.05.2014 138 г. от смъртта на Георги Бенковски . 0| 8269 |23.05.2014 Пет питанки за Колизеума в Рим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads