Реклама / Ads
11| 7585 |15.07.2014 ПОЛИТИКА

Иван Искров да не се държи като гувернантка на млад и преуспял момък

.
Компетентните хора да обяснат на Иван Искров, че трябва да се държи като гуверньор на национална банка, а не като гувернантка на млад и преуспял момък. Това написа във фейсбук видният жураналист Иван Рачев, след като стана ясно ,че КТБ ще отвори врати на 23 септември, а не на 21 юли, както беше обещано от Централната банка.
 

 

От тази блага вест нататък всичко се превръща в поредния банкерски рекет. При това - организиран по старата рецепта, според която българските кирливи ризи най-бодро плющят из Обединена Европа. И понеже откъм БНБ-то ни точкуват дневния ред, редно е и ние да им пернем по някоя и друга точка за размисъл, призовава Рачев.

1. Кой и защо определи проблемите в КТБ като толкова национални, че да просим помощ от Брюксел?

2. Кой и защо изобщо реши, че в КТБ има някакви проблеми?

3. Кой и защо накара прокуратурата да изгърби само КТБ и фирмите на Цветан Василев, след като 1/3 от съдържанието на сигнала на "Протестна мрежа" е посветено на Делян Пеевски, а последната 1/3 - на Бареков?

4. Обезщетението, изплатено на Бареков при напускането му на ТВ7 - милион и кусур евра - що не възбужда интереса дори на най-простия портиер в БНБ?

5. Защо с проблемите в и около КТБ не се занимава дДАНС и Специализираната прокуратура, а МВР и тотално некадърния Следствен отдел на СГП? Още повече, че на Градският прокурор жена му е ДПС-арка, а шефът на следствието има златна кредитна карта от КТБ, каквато обикновено физическо лице и посмъртно няма как да получи?

6. Кой и срещу какво съчини БНБ-проектите за ремонт на НК и Спецзакона за КТБ, след като БНБ не разполага с юристи, компетентни да обяснят на Иван Искров, че трябва да се държи като гуверньор на Национална банка, а не като гувернантка на млад и успял момък?

7. Кога БНБ ще обясни публично в коя банка отидоха онези 800-900 милиона лева, изтеглени от КТБ в рамките на две денонощия?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 151| 9637 |15.07.2014 И. Костов: За два мандата Искров не научи финансовите понятия . 152| 7943 |29.06.2014 А.Мерджанов: Борисов се държи като терорист . 36| 10968 |28.02.2014 Костов и Стоянов били притеснени от разкриването на политици-агенти . 42| 7616 |20.01.2014 Парамов: БСП се държи като през Китайската революция 30 г. след нея

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads