Реклама / Ads
55| 26053 |23.07.2014 ЪNDERGROUND

Супер тайна: Местан и Пеевски при Орешарски в "Бояна"

.
Част от резиденция "Бояна"
Тайно посещение в резиденция "Бояна" са направили формалният лидер на ДПС Лютви Местан и финансовият лидер на движението Делян Пеевски. Детутатите, които не са се виждали в парламента повече от година, поради хроничното отсъствие на Пеевски от НС, се събрали, за да посетят заедно премиерът Пламен Орешарски.
 

Това разкриха пред Фрог нюз източници от службите. Секретната визита се осъществила на 16 юли, сряда вечерта, към 20 часа. Местан и Пеевски са тръгнали към Бояна всеки със своя автомобил и охрана. Отправната точка е бил станалият известен с посещенията си от политици, магистрати и бизнесмени хотел "Берлин", свърван с имотната империя на Пеевски и майка му Ирена Кръстева.

Визитата при Орешарски продължила около три часа. Една от темите на разговора в потайна доба била съдбата на КТБ и нейния мажоритарен собственик Цветан Василев. "Всичко е уредено. Ще го смачкам! Бял ден няма да види! Магистратчетата и квесторчетата ги държа за та...ите.... Който се изметне - умира!" Тези изрази се чували през вратата на кабинета, където се провела срещата, но източниците ни не могат да се закълнат на 100%, защото не се чувало съвсем ясно. Повтаряли се често и имената на Бойко Борисов, Сергей Станишев, Иван Искров, Ахмед Доган. Както и епитети от сорта на "скапано педерастче", "боклук", "малоумник", "изкуфял алкохолизиран х-й" и пр. Имало и емоционални реплики, които няма как да бъдат цитирани, освен в някои от медиите на самия Пеевски.

 

Пеевски и Местан си тръгнали към 23 часа. Видимо доволни. Бяха ескортирани от толкова охрана, сякаш са делегация, водена от американския президент Барак Обама, коментират служители в резиденцията. Те предполагат, че Орешарски, Местан и Пеевски са обсъждали важни държавни дела, а дочутите реплики са били от филм, който се е излъчвал по някой от тв каналите по това време. И тримата са доказали своята безгранична загриженост за народните дела, освен това са известни с културата си на изразяване, за да си позволят такъв каруцарски език, обобщават служители от НСО.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 13689 |23.07.2014 Третирали обвиняемите за КТБ с методи от ‘70-те г. . 4| 8850 |22.07.2014 МВР използва хипермаркети за манипулиране на статистиката . 8| 7815 |22.07.2014 Съпругът на счетоводителка в КТБ: Караха я да каже конкретно име . 43| 12708 |21.07.2014 Напусналият Славчев: В ББЦ се въртят много пари; въпросът е от КОЙ!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads