Реклама / Ads
76| 5957 |31.07.2014 НОВИНИ

Борисов: Тук стават неща, необясними за нормална Европа

.
Бойко Борисов
Никога нямаме оценка за себе си за самодостатъчност. Готови сме да дискутираме и при дебатите, ако се окаже че има по-добри решения, да приемем тях. Ние като партия след това ще се съобразим с всички предложения и това, което е написано, може да претърпи корекции, заяви Борисов.
 

Винаги сме се старали да бъдем прогнозируеми и да взимаме решения на база на обществените дискусии, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на кръгла маса „Управленската програма на ПП ГЕРБ в областта на вътрешната сигурност за периода 2014-2018 г.”, предаде „Фокус”.

„То няма правителство, вече е в оставка. За тази една година в България се случи нещо, което няма как да бъде обяснено на нормалните хора в Европа. Правителство с огромно мнозинство, когато става въпрос за задкулисие и взимане на решения, които са им изгодни. Неслучайно първите решения на това Народно събрание бяха да се ликвидира БОП и да се сложи ръка върху ДАНС. Неслучайно най-големите скандали оттам тръгнаха. Това показва какъв и е бил пътят. Неслучайно се отнеха правомощия на президента”, добави Бойко Борисов. „Неслучайно двата най-бързо приети закони бяха ДАНС и МВР. В оставка завчера сменихме шефа на най-голямата дирекция в България – СДВР”, посочи той.

Когато партиите са слаби, недоверието в институциите е слабо – това е райското време за крадците, каза още Борисов. Сега една от новите опорни точки е, че ГЕРБ не иска да отиде да има кворум за Здравна каса. Кворум има. БСП, ДПС и „Атака” да се съберат в понеделник, да си гласуват каквото искат, да правят каквото знаят. Нашият проблем идва след 5 октомври, защото сигурността на гражданите може да се гарантира само в стабилна политическа среда, посочи Борисов.

Ако няма яки служби и здрава държава, финансовите акули обикалят над България. Резервът е празен – 4 и нещо е, БСП знаят, но искат да развеят лист, че е 8 милиарда. Тези брокери навън ги наблюдават и слушат всяка дума. Те знаят нашите възможности в момента, добави Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5379 |30.07.2014 Борисов: Е, ние ли да ви подкрепяме Орешарски? . 35| 5374 |29.07.2014 Борисов: Ела, Чобанов, в нашата стая, да ти дам задачи! . 0| 4978 |27.07.2014 Джакпотите от тотото остават за четвъртък . 48| 5470 |26.07.2014 Борисов:Готов съм да подпиша с реформаторите предизборно споразумение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads