Реклама / Ads
2| 6882 |31.07.2014 НОВИНИ

Титянов: Не знаех какво съдържа делото за Крокодила

.
Когато бях на пет дена директор, никога не съм знаел какво съдържа делото за Крокодила. Това каза пред Фрог нюз бившият шеф на ОДМВР-София и настоящ директор на ГДКП Константин Титянов относно резолюциите за „проверка и доклад”, които е поставял директно върху журналистическа дописка.
 

 

Фрог публикува вчера изрезката от столичен вестник, която е заведена като явен материал и върху нея са поставени резолюциите на двама полицейски началници-Титянов и заместникът му Машов /виж в рубриката актуално/.  Оказва се, че дописката, в която реално нищо ново не се казва за Емил Милев и брат му Евгени е провокирала  особено интереса на Титянов.  

 

Впоследствие след това  го прочетох/делото за Крокодила/ и естествено, че съм го дал /публикацията/ като нюанс ей така на хората, които са го работели ако има  нещо допълнително като информация да го ползват, уточни Титянов, като се въздържа да каже какво е трябвало да му докладват. Той не вижда нищо нередно в това, че въпросната публикация не е оформена като докладна, която да се придвижва по кабинетите, както обичайно се практикува в подобни случаи. Много често по медии и по телевизионни предавания, там където се дават данни за нарушения, особено  свързани с бандити като Крокодила, взимаме записите от телевизиите и се образуват материали. Масова практика винаги е било в МВР, заключи полицейският началник.

 

Всъщност новото, което  във въпросният материал се твърди,  е че бившият шеф на МВР Цветан Цветанов и главният секретар Калин Георгиев са покровителствали Крокодилите. Дали именно това не е провокирало интереса на Титянов за сега остава загадка. Любопитното е, че в този период сегашните управляващи търсеха под дърво и камък за какво да се захванат, за да натопят Цветанов и Георгиев.  Интересна подробност е, че в дописката са подчертани  тези абзаци, които касаят двамата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 7019 |22.07.2014 Прокуратурата бърза да обвини шефа на КТБ за каквото й да е . 7| 6016 |10.07.2014 Кирил Войнов: Кметовете не знаят какво да правят при кризи . 14| 6481 |27.06.2014 Д. Иванов: Въпросът "за какво служат парите" крепи задкулисието . 11| 5185 |19.06.2014 Реформаторите: Никакво обединение с клонинги на мафията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads