Реклама / Ads
46| 5402 |02.08.2014 НОВИНИ

За изборите ГЕРБ залага на : "Стабилна България - време е"

.
ГЕРБ стартира на изборите за 5 октомври със слогана „Стабилна България-врече е“. При представянето на предизборния щаб за предсрочния вот шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че партията му ще води страната към стабилност.
 

 

 

Откриването на националната кампания ще бъде на 7 септември, неделя, в зала "Армеец" по традиция. Преди официалното стартиране на кампанията през месец август ще бъдат финализирани всички секторни политики, като основа на управленската ни програма, отбеляза Цветанов. ПП ГЕРБ участва самостоятелно на изборите, каза той и обясни,че спекулациите,че ще правят коалиционна политика не са на дневен ред. Ще се съсредоточим на реалните политики, посочи Цветанов. Ще увеличим разликата между ГЕРБ и БСП на изборите и ще постигнем поредната победа над конкурента, добави той. Надяваме се, че в новия служебен кабинет министърът на вътрешните работи ще има важна работа и се обръщаме към него като първа задача да премахне загражденията пред българския парламент, призова Цветанов. Номинациите за изборите вече са приключили, а листите ще бъдат обявени след 20 август. От днес се създават съответните общински и областни щабове.

 

"Дефицитът на доверие към всички институции в България е под санитарния минимум. Компромиси могат да се правят за политики, които не могат да се приписват на една или друга партия", заяви Цветанов. В предизборния щаб на ГЕРБ Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов ще отговарят за връзките с обществеността. "За тази една година България загуби много - пари, време, доверие. Затова в предстоящата кампания България трябва да чуе истината. ГЕРБ няма да използва компромати, тролове, черен пиар. Българските граждани имат нужда от доверие и това е целта ни - да спечелим доверието им", заяви Елен Герджиков. Той нарече сегашното правителство коалиция на частни интереси и подчерта ролята на гражданското общество, с активността на което сегашното управление е рухнало.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5171 |01.08.2014 Борисов: ГЕРБ би гласувал актуализация на държавния бюджет . 5| 4913 |01.08.2014 Станишев се натиска да води листа за изборите? . 24| 5268 |31.07.2014 Реформаторите: БСП и ДПС са ни опоненти, ГЕРБ - конкуренти . 24| 6477 |31.07.2014 ГЕРБ събаря реформата „Бисеров-Йовчев” в системата за сигурност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads