Реклама / Ads
87| 5016 |15.09.2014 НОВИНИ

Миков: Бедна България трябва да гласува за левите, за да осъществим социалните ангажименти

.
Михаил Миков
Председателят на НС на БСП Михаил Миков посети с.Слаковци, където бе поканен от местните, за да обсъдят проблемите на селото и ремонта на църквата там. В тази връзка Миков дари лични средства за храма.
 
Пред хората той каза, че тази една година управление си е струвала, за да се започне размразяването на доходите, които са били забравени по времето на ГЕРБ. „Най-простичката сметка е до преди година, когато отидете при личния лекар, плащате 3 лв, а сега -  само 1 лв. Увеличени бяха еднократната помощ за първокласници и помощта за отглеждане на дете. Малко е, но все пак успяхме да върнем и Швейцарското правило и пенсиите ще се индексират постоянно. Неприлагането на тези мерки през трите години на ГЕРБ е точното название на дясната политика“, припомни той. Според него всеки човек трябва да си дава ясна сметка коя партия помага на хората. „Бедна България трябва да гласува за левите, за да можем да осъществим своите социални ангажименти. Левите партии са много по-свързани с обикновените хора“, категоричен бе лидерът на БСП.

 

Малко по-късно Миков посети завод „Ветпром“, където се произвеждат продукти за ваксиниране и лечение на животни. На среща с ръководството на завода лидерът на социалистите обсъди перспективите на тяхното производство, което е основно за износ. „Радвам се, че в България все още има такова производство, като голям процент от работещите тук са с висше образование. Такъв тип производство трябва да бъде подпомагано и насърчавано от държавата, защото то носи високо ДДС и създава работни места за хора с високо образование“, каза още председателят на БСП.

 

Миков посети и цеховете, където се срещна с работници. По време на разговорите си с тях той се поинтересува от условията на труда, заплащането им и дали са доволни от работата си. От своя страна хората поискаха автографи от лидера на БСП и му пожелаха много успех на изборите с номер 22 в бюлетината. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5131 |15.09.2014 Самоков е най-четящият град в България . 25| 5099 |14.09.2014 Местан: Обсъдихме с президента Ердоган ДПС като ресурс на България . 19| 4935 |12.09.2014 Стрелецът от Лясковец съди България в Страсбург . 21| 4949 |12.09.2014 Куюмджиев: Европа трябва да разбере, че не може винаги България да е губеща

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads