Реклама / Ads
3| 3830 |16.09.2014 НОВИНИ

К. Нинова: Ще обърнем по-голямо внимание на малките земеделски производители

.
Хората от малките населени места не се интересуват от макроикономически показатели, те искат път до селото, лекар и дърва за огрев. За БСП са важни не само големите проекти, но и ежедневните неща, от които имате нужда.
 
Това заяви водачът на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за София област Корнелия Нинова. Заедно с кмета на община Костенец и кандидатите за народни представители от левицата Радослав Стойчев и Емил Даскалов тя се срещна с жителите на село Горна Василица. Те представиха пред местните жители ремонтираното помещение, което е предвидено за медицинска служба.

Радев доведе и лекар, с който обсъдиха възможността поне веднъж седмично в селото да има медицинско лице. Кметът изтъкна, че благодарение на Нинова са осигурени средства за ремонт на читалището. Преди срещата с жителите на с. Горна Василица кметът на Костенец, Нинова и остатаналите кандидати за народни представители обсъдиха как върви изпълнението на проектите в общината, свързани с реконструкцията, благоустройството и канализацията на улици по публичната инвестиционна програма.

Проблемите на земеделските производители и трудностите след замразените от служебния кабинет проекти, свързани с пътната инфраструктура в региона, обсъдиха с жителите на Самоков Корнелия Нинова и Радослав Стойчев. Любезен домакин на дискусията бе кметът Владимир Георгиев.

„В следващия програмен период  ще има повече субсидии за производителите на плодове и зеленчуци, както и за животновъдите, обеща Нинова и добави, че ще се обърне по-голямо внимание на малките земеделски производители. Нинова, Стойчев и Георгиев присъстваха и на откриването новата спортна площадка в кв. Възраждане, която е изградена със средства от бюджета на Самоков.

Екипи на общината бяха организирали спортен двубой, а  кандидатите за народни представители се присъединиха към агитките на двата отбора.  Края на мача Нинова и Стойчев наградиха и победителите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4229 |16.09.2014 Борисов открива новоизградената автогара в Пазарджик . 2| 3993 |16.09.2014 К. Добрев: Всички политици сме длъжници към населените места, забравени от Бога . 0| 3731 |16.09.2014 ГЕРБ-Гоце Делчев прави дарение за пострадалите в Мизия . 23| 4124 |16.09.2014 Миков: Дясната политика обрича цели региони на мизерно съществуване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads