Реклама / Ads
2| 4273 |17.09.2014 НОВИНИ

Цветан Цветанов награди изявени спортисти в Мадан

.
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов награди петима изявени спортисти при посещението си в Мадан. Той бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на град Смолян Николай Мелемов, водача на листата в Смолян д-р Даниела Дариткова и от кандидат-депутати от региона.
 
Грамоти за високи спортни успехи и сума от 200 лева връчи на Елина Чукарова – за първо място на национално първенство по карате киокошин в Пловдив, на Филип Чукаров - спечелил трето място на същото състезание, на Ричард Ханджиев – второ място по карате, на Христо Енев – за множество постижения в първенства по сумо и борба. Със специално внимание бе удостоен двукратният шампион Мустафа Юсеинов, който е извоювал медали от европейски и световни олимпиади за хора с увреждания.     
 
По време на разговор с жителите на Мадан, Цветан Цветанов отбеляза, че управляващите трябва да се водят от интереса на такива успели деца, за да се чувстват те комфортно в родината си. „За да живеят по-добре, да се реализират и да прославят населеното място, от където излизат, да прославят България“, каза той. Според Цветанов парламентарните избори на 5 октомври ще са разковниче за бъдещето на България.
 
Цветан Цветанов посочи, че на предишните парламентарни избори е бил подменен вотът на избирателя – както със случая „Костинброд“ и най-голямата пропаганда в новата история на България, така и с игнорирането на ГЕРБ като първа политическа сила. „Година и 2 месеца вече не можем да си отговорим на въпроса какво обедини БСП, ДПС и Атака, защото те са с диаметрално противоположни идеи“, заяви Цветанов. Той подчерта, че тези партии  винаги преди кампания казват, че няма да участват заедно. „Няколко месеца след изборите на „Орлов мост“ видяхме демонстративни целувки на възродители и възродени. Настана пълен хаос, задкулисието взе да управлява. Отдалечихме се от най-важното за България, от единствената перспектива за млади и възрастни - от пътя на България към силна и обединена Европа“, категоричен беше заместник-председателят на ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3725 |17.09.2014 Цветан Цветанов в Рудозем: ГЕРБ е единствената партия без задкулисни зависимости . 5| 3822 |15.09.2014 Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която залага на това България да си върне доверието на Брюксел . 3| 3682 |15.09.2014 Цветанов: ГЕРБ ще реализира девета победа на избори . 18| 5139 |15.09.2014 Цветанов: Високата избирателна активност спасява България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads