Реклама / Ads
5| 4315 |19.09.2014 НОВИНИ

Цветан Цветанов в Гълъбец: Трябва да възпитаме децата си в дух на толерантност

.
Партия ГЕРБ е единствената, която е идвала тук в Гълъбец, запознавала се е с проблемите и не е давала голи обещания. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в хасковското село Гълъбец.
 

„След като ни запознаха с проблема с рушащия се покрив на джамията, ние осигурихме необходимите материали и местните хора си я ремонтираха. Благодарение на общите ни усилия успяхме да ремонтираме и с това да спасим една 600-годишната джамия“, посочи Цветанов. По думите му през последните години над 10 млн. лв. от субсидията на ГЕРБ са дадени за подобен вид дейност - за лечение, за бедстващите райони, за ремонт на храмове. „Трябва да съхраним тази духовност, която ни е водила като народ през вековете и да възпитаме децата си в дух на толерантност“, призова Цветан Цветанов.

         

Заместник-председателят на ГЕРБ подари на един от жителите на селото Сали Сали, известен с богатата си колекция от расови гълъби, още два породисти гълъба, като символ на традиционно добрите отношения между различните етноси и вероизповедания в България. Кметът на Гълъбец Джаниб Джаниб каза, че никога не е чувствал деление на неговото село спрямо другите, затова, че там живеят мюсюлмани и винаги е чувствал подкрепата на партия ГЕРБ. В отговор Цветанов подчерта, че ГЕРБ никога не дели населените места на наши и ваши, на малки и на големи, защото всички техни жители са равноправни граждани на България.

         

По време на посещението на Цветан Цветанов в Гълъбец, местните хора проявиха заинтересованост за бъдещето на основния им поминък - тютюна и припомниха, че по времето на ГЕРБ изкупната цена беше много добра. Заместник-председателят на ГЕРБ гарантира, че при бъдещо управление на партията ще се работи за свобода на пазара на тютюна и ще има реална политика в тази посока.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5198 |18.09.2014 Цветан Цветанов в Ардино: Родопите са сърцевината на истинската демокрация в България . 2| 4271 |17.09.2014 Цветан Цветанов награди изявени спортисти в Мадан . 0| 3722 |17.09.2014 Цветан Цветанов в Рудозем: ГЕРБ е единствената партия без задкулисни зависимости . 5| 3817 |15.09.2014 Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която залага на това България да си върне доверието на Брюксел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads