Реклама / Ads
0| 3969 |21.09.2014 НОВИНИ

ГЕРБ разкрива постоянна приемна за граждани в град Белово

.
Постоянна приемна на народните представители от ГЕРБ ще бъде разкрита след изборите в община Белово, ангажира се по време на среща със симпатизанти и членове на партията водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ в 13 МИР ген. Стоян Тонев.
 

„Ефектът от приемната ще бъде в две посоки. На първо място ще има пряка връзка с избирателите и те ще могат да поставят проблемите, които ги вълнуват и ще получат бърз отговор как ще бъдат решени.  На второ място ще се  създаде традиция политиците да са близо до хората не само по време на предизборни кампании“, каза ген. Тонев.  На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители  д-р Дончо Баксанов и Гинче Караминова.  Д-р Баксанов призова членовете и симпатизантите на ГЕРБ да гласуват на 5 октомври, защото високата избирателна активност ще позволи на ГЕРБ да състави самостоятелно правителство на мнозинството, което ще поеме пълна политическа отговорност за излизането на България от сегашната финансова и институционална криза. След края на срещата кандидатите за народни представители се разходиха из градския пазар на Белово и разговаряха с производители и търговци на плодове и зеленчуци. Хората зад щанда  поставиха пред кандидатите на ГЕРБ въпроси, които ги вълнуват като субсидиране на производството на плодове и зеленчуци и разкриването на нови работни места. „Пътят за намаляване на безработицата са насърчителните мерки в подкрепа на малкия и среден бизнес и ГЕРБ ще ги приложи на практика. Единствено така в малките населени места може ефективно да се създадат нови работни места“, коментира Караминова.

Кандидатите за депутати от листата на ПП ГЕРБ в Пазарджик присъстваха и на тържеството, посветено на 140-та годишнина от основаването на читалище „Тодор Каблешков – 1874“ в село Голямо Белово.  „Политиците трябва да полагат грижи за насърчаване и развитие на мрежата на читалищата в България като част от нашето културно-историческо наследство. Наличието на читалища  в малките населени места поддържа искрицата на духовността жива, нещо повече,  читалищата могат да се превърнат в културно-информационни центрове, които да рекламират пред света традициите и обичаите на своето населено място и така да допринесат за развитието на туризма и местната икономика“, заяви ген. Стоян Тонев.

Кандидатите за народни представители  от ГЕРБ поздравиха многобройните доброволци и участници в различните фолклорни формации към читалището за приноса им в неговата дейност, както и близката родственица на патрона на читалището –Райна Каблешкова.  ГЕРБ Пазарджик и ген. Стоян  Тонев  направиха парично дарение, компютърна конфигурация и патриотична и историческа  литература  за развиване дейността на читалището в Голямо Белово.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3574 |21.09.2014 Борисов: Целта на ГЕРБ е да създава условия на бизнеса да работи . 8| 3710 |20.09.2014 Борисов: Хората да направят паралел какво свърши ГЕРБ за 3 г. и половина и какво всички други партии за 20 г. . 1| 3873 |20.09.2014 Д-р Даниела Дариткова: ГЕРБ винаги сме били за прагматичната политика, която е в полза на хората и техния бизнес . 0| 4117 |20.09.2014 Павел Христов, ГЕРБ-Варна: Водим позитивна кампания, лице в лице с хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads