Реклама / Ads
6| 5074 |01.10.2014 НОВИНИ

Съдия закла Лудогорец срещу Реал

.
Лудогорец загуби от Реал Мадрид с 1:2 в мач от групите на Шампионска лига. Първото попадение реализира Марселиньо в 7-ата минута. Бразилецът се разписа с глава след центриране отляво.
 
Футболистите и всички в Лудогорец могат само да се гордеят с представянето тази вечер срещу галактическия носител на 10 титли в турнира за КЕШ/Шампионска лига. Българският тим игра като равен с равен срещу великия колос и дори заслужаваше не само равен, а и победа. Съдията от Шотландия Крейг Томсън обаче не позволи това да се случи, след като даде спорна втора дузпа за Роналдо, а в края на мача за задържане на Мисиджан в наказателното поле подмина ситуацията. Имаше и доста ситуации, в които шотландският рефер удари рамо на Реал Мадрид.

В 11-ата минута Йордан Минев събори Чичарито в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Роналдо, който стреля в ъгъла, но Владислав Стоянов показа висока класа и спаси.

В 78-ата минута Карим Бензема вкара за втори гол. Нападателят се разписа на празна врата след центриране на Марсело. При попадението Александър Александров не се намеси по най-добрия начин. При ситуацията остана сериозно съмнение за нарушение срещу бранителя на Лудогорец.

В 22-ата минута главният съдия отсъди втора дузпа за гостите, която бе скандална. Роналдо се просна в наказателното поле и без да има съприкосновение с футболист на "орлите" шотландецът посочи бялата точка. Този път португалецът бе точен - 1:1.

В 30-ата минута българският шампион имаше отлична възможност да отбележи втори гол. Михаил Александров излезе на чиста позиция и стреля, но Икер Касийяс спаси.

Преди това Моци отправи опасен изстрел с глава след центриране на Фабио Ешпиньо, но румънецът не намери целта.

В 42-ата минута неопезпокояван от 10 метра Чичарито за радост на българите не успя да уцели вратата.

В самия край на първата част Марселиньо изведе Роман Безяк сам срещу вратаря. Нападателят го преодоля и прати кълбото в мрежата. Голът обаче не бе зачетен заради засада.

Втората част запачна с инфарктна ситуация пред вратата на домакините. Роналдо влезе в наказателното поле, излъга Жуниор Кайсара и шутира на метър от страничната греда.

В 52-ата минута Гарет Бейл стреля опасно с глава след центриране на Иско. Стоянов обаче бе заел добра позиция и предотврати чист гол.

Три минути по-късно Лудогорец даде своя отговор. Ешпиньо отправи топовен шут отдалеч, който затрудни максимално Касийяс.

В следващата минута Реал сътвори убийствена атака и само късметът спаси "зелените", след като Чичарито не успя да засечи от два метра.

В 66-ата минута след добра атака Марселиньо напредна и отправи фалцов удар по диагонала, но стражът на "белите" изби в корнер.

Две минути по-късно Йордан Минев изчисти от голлинията удар на Роналдо.

В 83-ата минута Вирджил Мисиджан бе съборен в наказателното поле, но реферът си затвори очите, въпреки че положението отново бе доста спорно.

Малко по-късно арбитърът спря голова атака на българския шампион като отсъди несъществуваща засада.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4748 |01.10.2014 Плевнелиев пожела успех на Лудогорец . 4| 4466 |24.09.2014 25 години затвор за алкохолик, заклал старец за 9 лв. . 2| 4472 |17.09.2014 Ливърпул победи Лудогорец с гол от дузпа в края на мача . 0| 7241 |01.09.2014 Шампанско и сълзи: Билетите за Лудогорец - Реал от 25 до 50 евро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads