Реклама / Ads
11| 4624 |08.10.2014 НОВИНИ

Ламбо пак удря депутатския звънец

.
Любимецът на поколения българи Стефан Данаилов ще бие звънеца и на 43-ото народно събрание. По традиция първото заседание на новоизбраните депутати се води от доайена сред тях. За втори път Ламбо се оказва ветеранът сред 240-те със своите 71 години.
 
Миналата година по време на първия звънец на парламента отново Ламбо бе на трибуната с приветствие към депутатите. Тогава обаче именитият актьор размаха пръст на депутатите заради непрекъснатите политически разправии: "Толкова много работа ни чака, че нямаме време за разтакаване и спорове. Грешките вече са направени и тяхното преодоляване не търпи отлагане". "Животът ме е научил, че ако се опитваме да пренебрегнем истината за нещата около нас, рано или късно плащаме висока цена. Крайно време е да обединим воля и знания около най-неотложните обществено спасяващи проблеми и да ги решим, пренебрегвайки своята политическа противопоставеност, личностна нетърпимост и непримиримост в името на един по-добър ден за България", каза от трибуната Данаилов. И просълзи част от депутатите от всички парламентарни групи.

На предсрочните парламентарни избори Данаилов бе водач на червената листа в 24-и изборен район в София. В неделя, когато гласува в 107-о ОУ в столичния квартал "Лозенец", Ламбо сподели, че е отишъл до изборната секция "с някаква поредна надежда". "Дано този път да се случат по-добри неща, защото отчаянието на хората е много голямо. И бих казал, че нещата вече са опрели до... Нали има една приказка: "Ножът до кокала", каза Данаилов. "Много години вече се губи, а от личен опит знам, че доверие много трудно се връща", сподели още той.

През септември Данаилов сподели пред Сашо Диков, че ако стане депутат, би се борил да се възстанови доверието на предишни близки хора, които са се отдръпнали. Още тогава Ламбо каза с усмивка: "Страх ме е, че ако вляза в парламента и се наложи, аз ще заклевам депутатите. А миналия път, когато го направих, то издържа само една година".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8527 |30.09.2014 М. Миков: Ламбо искаше да ме праща на логопед заради „Л”-то . 34| 10167 |14.09.2014 Ламбо за Стойнев: С министерството си удари брадвата . 29| 5513 |29.08.2014 Ламбо води БСП-листа в София; две екс министърки на избираеми места . 4| 4926 |21.08.2014 Шофьор с АТВ загина, удряйки се в колоездач

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads