Реклама / Ads
27| 8260 |23.10.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Социалисти пред Фрог: Димитър Дъбов срами БСП

.
Димитър Дъбов Източник: Булфото
Председателите на общински организации па БСП в област Габрово, председатели на обединението на жените социалистки в областта, председатели на МО в БСП, членове на БСП - Габрово, изразяваме несъгласието си с даденото oт другаря Дъбов интервю във вестник „Преса", което съдържа скандални коментари както за партията ни, така и за отделни другари. Това се казва в декларация на БСП-Габрово, получена във Фрог нюз.
 

С казаното от зам.-председателя на БСП се внушава, че левицата живее в паралелен свят, нямащ нищо общо с реалността. Изграждането на такъв образ на БСП определяме като срамно и отблъскващо.

 

„Няма да защитаваме тезата, че вътрешнопартийните проблеми трябва да се обсъждат вътре в партията, защото всички знаем, че оставени зад стените на „Позитано”, тези проблеми по-скоро се замаскират, а не се решават - практика, която се надяваме новото ръководство да промени. Що се отнася до казаното за другаря Кирил Добрев настояваме преди следващото интервю на член на ръководството на БСП да вземете предвид нашето мнение, хората, които работиха всеки ден с другаря Добрев, а то е, че той ни обедини, показа младежка енергия, която няма как да бъде компенсирана с тежките ни предизборни платформи. Въпреки различията, които има във всяка организация, в този период всички забравихме за тях, всички заедно работехме и си давахме самочувствие и хъс, за да покажем, че не сме поредната губеща организация. Всички ние, заедно, направихме кампания, резултатите от която са на лице. След месец и половина работа с Кирил Добрев, повече от всякога сме сигурни в неговите качества на лидер и уменията му за екипна работа. Нека само да видим ръста, който областната организация отбелязва в сравнение с Евроизборите”, се казва още в декларацията на БСП-Габрово.

 

Винаги сме следели с внимание всички информации и насоки в говоренето, които ни се свеждат от централата. Напомняме, че проведохме много срещи с бизнеса, за който БСП се ангажира с немалко промени, които да предприеме. Вие другари също многократно в кампанията акцентирахте колко е важен честният и осигуряващ работни места бизнес. В тази връзка поставяме следния въпрос, за който не държим на отговор: Кога сме искрени - когато призоваваме работодателите да дадат подкрепа за нас или когато обясняваме как да имаш бизнес и да си в нашите редици е неприемливо? Как да ви повярват, че можем да ги защитим oт рекета на ГЕРБ, след като в подобни интервюта като това на другаря Дъбов се качва, че ако имаш работещ бизнес, не си добре приет в БСП?, възмущават се габровските социалисти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6159 |23.10.2014 Т. Попов пред Фрог: С доклада БНБ подписа собствената си присъда . 11| 6819 |22.10.2014 Финансисти пред Фрог: Инсинуация е, че в КТБ има дупка . 14| 5982 |22.10.2014 П. Паунов пред Фрог: Местан призна, че Бат Сали е аномалия . 0| 6252 |22.10.2014 Д-р Тотко Найденов пред Фрог: БФС – като Сталин!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads