Реклама / Ads
24| 11527 |29.10.2014 НОВИНИ

Служители от 4-то РПУ пред Фрог: Бакалов да измете парашутистите

.
архив
Чувстваме се унизени от случая с Борислава. Това казаха пред Фрог нюз служители от 4-то районно в столицата. Те признаха, че в момента всеки наркодилър им се подиграва в очите и ги заплашва със съд и то при най-малкия опит да бъдат проверени.
 

Една манипулация направи така, че да блокира работата на системата. Последваха куп инструктажи. Очакваме сега да ни дадат по едно перо и да галим престъпниците. Ако, обаче някой стане жертва, е готов на всичко, за да си свършим работата. Всеки гледа от собствената си камбанария. И осъзнава смисъла на работата ни една, когато пострада, възмутиха се ченгетата. Те негодуват и срещу това, че МВР не е казало истината веднага след като  Борислава обявила, че полицайката й е бъркала в гащите.

 

Проверката можеше да се направи за 1-2 дни, включително и с детектора.

 

Защо не й даваха да се защити до 8-я ден, никой не разбра. По-страшното за нас е, че никой не застана зад гърба на набедената Нели Върбанова. Това значи ли, че няма кой да те защити, дори когато си си свършил работата?!, попитаха риторично ченгетата. Те заявиха, че са доволни от новия министър Йордан Бакалов, защото им оставил бюфетите и столовете. Освен това обстановката се успокоила след кадровите рокади на предишния шеф на МВР Цветлин Йовчев. Той сложи само свои хора. Това не е проблем, но те не са професионалисти. Нищо не са постигнали и никой не ги уважава. Това тотално блокира работата ни. Имаше едно дело за „Батко и братко”.

 

При нас е по-зле, категорични са полицаите от 4-то районно. За главния секретар на МВР  Светлозар Лазаров не искат и да чуят, защото не само го причисляват към връзкарите, но отгоре на всичко не му вярват. Униформените се надяват, че министърът няма да си прави експерименти със системата чрез структурни промени.

 

Това, което най-много им се иска е „парашутистите” да бъдат изметени и на тяхно място да се сложат професионалисти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7376 |28.10.2014 Ралчев представи 4-та книга "Тамплиерство и масонство" . 37| 10113 |28.10.2014 М. Радева за Фрог: Не съм виждала Борисов такъв . 8| 4927 |27.10.2014 Избраха Цецка Цачева за председател на парламента . 3| 4912 |27.10.2014 Плевнелиев: Предизборните битки свършиха, време е за работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads