Реклама / Ads
8| 8767 |20.11.2014 НОВИНИ

Бивш антимафиот пред Фрог: Жилищната мафия показно ще ме разстреля!

.
Изгорялата кола на юриста
Очаквам жилищната мафия показно да ме разстреля. Ще го направят много скоро. Това каза пред Фрог нюз бившият служител от ГДБОП и настоящ юрист на район „ Нови Искър” Симеон Иванов.
 
Тази нощ около 3 ч. през нощта колата му-Пежо 107 беше умишлено запалена. Возилото било залято под предната гума със запалителна течност и изгоряло напълно пред дома на ексченгето в с. Житен. В средата на септември т. г. той получил заплаха, че ще бъде убит от Красимир Георгиев от с. Кътина и още 15 души. Срещу тях вече е повдигнато обвинение за закана за убийство на държавен служител, обясни Симеон Иванов.

Той разкри, че до заканата се стигнало, след като преди няколко месеца Красимир опитал да се докопа незаконно до къща и имот от 900 кв. м. в с. Житен, на стойност около 70 000 евро. Той дори се настанил там и започнал да живее, сякаш си е негов.

В същото време станало ясно, че дворът и къщата са собственост на друг човек - Иван Стайков. Мъжът пуснал жалба до общината, че Красимир е окупирал дома му и не го пуска да припари до него. Отгоре на всичко оградил земята, така че пиле да не може да прехвръкне. След щателна проверка на документацията юристът доказал, че Красимир наистина незаконно е влязъл. При опит на собственика да си влезе в дома, последвала атака. Както по време на мутренските години, Красимир и 15 негови авери се изсипали пред къщата на бившия служител на ГДБОП с един бял бус и два мерцедеса с номера: CA 4812 ТА и СА 8109 СК. Около 4 часа те седели отпред и искали физически да се саморазправят със Симеон Иванов.

„Имаш семейство, сега ще видиш какво ще стане с него, излез да те убием”, крещели здравеняците. Нароченият за бой едва успял да се измъкне от блокадата и да стигне до второ РУП, където подал жалба. Същото направил и собственика на имота, чийто живот също бил застрашен.

Предполага се, че палежът на колата е свързан с повдигнатите обвинения срещу Красимир Георгиев и дружината му. Симеон Иванов все още не е разпитан за случилото се тази нощ. Очаква се това да стане утре.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6431 |20.11.2014 Протест с плюшени мечета пред парламента . 3| 4751 |20.11.2014 Връщат си! Арестуваха шофьор, предложил 20 лв. подкуп на полицаи . 2| 4783 |20.11.2014 Избраха Таня Райковска за председател на Висшия касационен съд . 3| 4372 |19.11.2014 Проф. Георгиев: Живеем в една перманентна предизборна кампания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads