Реклама / Ads
25| 13492 |27.11.2014 ПОЛИТИКА

Ректор, кметове, ексдепутати и Деница Гаджева ще съветват 43-ото НС

.
Деница Гаджева
Бивши депутати и съпартийци ще помагат в работата на колегите си от 43-ото народно събрание. Деница Гаджева, която се отказа от листите на "Атака", сега ще влиза в парламента като сътрудник на парламентарната група на Волен Сидеров. Заедно с нея в списъка е и колегата Павел Шопов.
 

Това става ясно от първите имена на депутатски нещатни съветници, пуснати в регистъра към сайта на Народното събрание, пише 24 часа. Мераклиите за такъв пост са много, нищо че не е платен, защото с него идват като привилегия пропуск за свободен достъп до двете сгради на парламента и за колата, както и контакти с важните на деня.

 

Единственият регистриран до момента роднина, който ще се ползва със съветническите привилегии, е синът на Станислав Станилов от "Атака" - Станил.
Ректорът на Великотърновския университет проф. Пламен Лекгоступ ще съветва депутата от ПФ Милен Михов.

 

Към групата на ДПС пък е записан кметът на Кърджали Хасан Азис. Ексдепутатът Ахмед Юсеин е съветник на Хюсеин Хафъзов. Четин Казак пък е издал пропуск на Фатме Илияз. Бившите народни представители Таню Киряков и Спас Панчев ще влизат отново в парламента, но вече като съветници на Добрин Данев. Деница Караджова се "води" на името на Филип Попов. Шефът на червената структура в София Калоян Паргов ще помага според списъка на Иван Иванов. На името на Стоян Мирчев пропуск за парламента ще има Альоша Маков Даков.

 

Иван Вълков от ГЕРБ е вписал като свой съветник кмета на Бургас Димитър Николов. Александър Ненков от ГЕРБ ще разчита на съветите на бившия депутат от партията и шеф на федерацията по самбо Румен Стоилов, който вече е и член на Центъра за градска мобилност. Владислав Тошев е поканил бившата си колежка от ПГ на ГЕРБ Любомила Станиславова.

 

Депутатът от шест парламента, бивш вицепрезидент на ПАСЕ и ръководител на делегацията на България в ПАСЕ Лъчезар Тошев ще съветва Методи Андреев от ГЕРБ. Навремето двамата бяха колеги в СДС. Лидерът на Национално движение "Екогласност" и син депутат от 37-ото и 38-ото НС Иван Сунгарски ще консултира реформатора Гроздан Караджов, който междувременно оглави транспортната комисия. Борислав Миланов от РБ е заложил на експертизата на главния секретар на СДС Филип Кирев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6202 |26.11.2014 Станишев: България е готова за Шенген . 19| 6955 |26.11.2014 В. Симеонов: Орхан Исмаилов е опасен за националната сигурност . 26| 8840 |26.11.2014 Вел. Енчев: Скъсване с ГЕРБ и РБ заради Исмаилов ще е ксенофобия . 13| 7832 |25.11.2014 Миков - чужд сред свои?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads