Реклама / Ads
29| 5151 |17.12.2014 НОВИНИ

Цветанов към Гечев и Цонев: Като няма аргументи идват личните нападки

.
Цветан Цветанов
Г-н Гечев, спомням си времето, когато управлявахте през 1995 година. Тогава България не беше в ЕС. Имахме обаче банкова криза и българските граждани загубиха спестяванията си. Загубили сте доверието на българските граждани. Г-н Цонев, аз винаги съм се придържал към европейските практики и към оценките, които дава Европа, заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 
Народният представител от ДПС Йордан Цонев отговори на Цветанов с думите: „Острият глас на Европа беше само от представители на Европейската народна партия. Не ми давайте пример с лика на Европа. Той е винаги пожелан от България. Няма как трима души да свършат всички неща. Нямам информация, че Сметната палата е извършила репресивни проверки в общини на ГЕРБ. Ако вие имате, ще ги изнесете. За компетентността на членовете на сметната палата недейте да спорите поради простия факт, че можете да видите техните биографии и професионална характеристика“. Лично обяснение даде и народният представител от БСП-Лява България Румен Гечев, който каза, че е изумен от това, че Цветанов си позволява да държи тон на народни представители.

 

„Вие няма да определяте кой какво да говори. В България има съдебна система. На първа инстанция тя ви осъди“, заяви Гечев.

Цветан Цветанов даде лично обяснение като каза, че когато няма правните аргументи се минавате към лични нападки.

„Това, което имам като оценка от евроатлантически партньори за моята професионална дейност, пожелавам ви вие поне да получите подкрепа от вашата парламентарна група. Никога досега не сме си помисляли да имаме такъв екип и той да бъде управляван от такъв професор като вас, г-н Гечев. Знаем какво можете и до какво ниво създадохте условията в България и хората да си загубят спестяванията. Вие бяхте част от управление, което унищожи и фалира държавата“, каза още Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4130 |15.12.2014 Писанчев се опълчи на Цветанов за ГДБОП . 24| 5444 |12.12.2014 Румен Гечев: Новият бюджет е копи пейс . 24| 5925 |12.12.2014 Цветанов: Петко Сертов едва ли е в САЩ . 6| 4251 |11.12.2014 Мерджанов: Промените в Закона за МВР целят връщането на модела „Цветанов”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads