Реклама / Ads
17| 5922 |14.01.2015 ПОЛИТИКА

В. Симеонов: ДПС е като братя Куаши за Франция

.
Валери Симеонов Източник: Булфото
ДПС са за България това, което са терористите братя Куаши за Франция. Движението застрашава етническия мир, но той няма да бъде нарушен. Трябва ДПС да бъде изолирано от властта. Това заяви лидерът на Патриотичен фронт Валери Симеонов по бТВ.
 
Много добре е за България ДПС да се капсулира. Политиците използват циганския етнос за електорални манипулации. Поне 40 процента от вота на ДПС е купен цигански вот, категоричен е Симеонов. Според него обаче ДПС губи подкрепа в основните си крепости и затова трескаво пазарува гласове в Северозападна България, където хората са бедни.


Симеонов вярва, че предложението за задължително гласуване ще бъде одобрено в парламента и гласувано, както и предложението на изборите да гласуват и хора с двойно гражданство, които обаче са в страни членки на ЕС.

Според него не трябва от сутрин до вечер да се занимаваме с безсилието на полицията, която не може да се справи с изстъпленията  в ромските махали в Петрич и Харманли.

Трябва да се състави програма с основните приоритети за изваждане на България от кризата без ДПС. Ще подкрепяме всичко, което се изпълнява от програмата, а не даден министър, заяви още Симеонов.  Той смята също, че ако се налага, няма проблем армията да помогне за охрана на границата, за да се спре нелегалният бежански поток. В Турция армията е на границата, така че никакъв дипломатически скандал не може да се очаква, категоричен е Симеонов.

 

Президентът не за първи път се изказва неподготвен за военните на границата ни. Оградата си е ограда, досега минаваха като диви прасета, откъдето си искат. Оградата трябва да я има, тъй като от там преминават син език, шап и всякакви други провокации, които ни набутва Турция, коментира патриотът.

 

Почти нищо не е изпълнено от ангажиментите в коалицията, защото е минал един месец управление, но това не е оправдание. Но има някои стъпки в енергетиката, започна и изчистването на кадри на ДПС от властта, което предизвиква адмирации, каза още Симеонов. Най-важното е да се продължи и работата по ревизия в енергетиката, за да се постигне намаляване на цената на тока, отговори депутатът на въпрос с какво трябва да се захванат депутатите, които днес се събират след ваканцията за първо заседание.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 12648 |07.01.2015 Костадинов за Фрог: Докато ДПС подменяше историята, на българите ни забраниха да сме жертви . 16| 7277 |03.01.2015 П. Симеонов: Политици без ехо в Съдебна република България* . 18| 4686 |05.12.2014 Волен Сидеров хвърли оставка като зам. председател на комисия . 11| 5687 |01.12.2014 Симеонов разхвали Бинев, постигнал много като евродепутат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads