Реклама / Ads
27| 23606 |22.01.2015 НОВИНИ

Сърбин е убиецът на Татяна Стоянова в Пазарджик ?

.
Татяна Стоянова
Убиецът на Татяна Стоянова вече е установен! Разследващите разстрела на секретарката на кмета на Пазарджик са убедени, че спусъкът не е натиснат от българин. В хода на разследването е установено почти на 100%, че мъжът, застрелял младата жена е сърбин, при това професионален наемен убиец.
 
До тези изводи органите на реда стигнаха след като изследваха сцената на местопрестъплението и намерената там гилза с отпечатък. Който не принадлежи на криминално проявен българин. Шефката на кабинета на кмета на Пазарджик е била убита заради намесени интереси в региона. Униформените са убедени, че самият градоначалник Тодор Попов се досеща какъв е мотивът за убийството на подчинената му, но отказва да го разкрие, пише BG VESTNIK.. EU

На пресконференция само преди ден Попов недвусмислено заяви, че подобни прояви на насилие няма да го разколебаят да развива Пазарджик по начина, по който го е правил досега и който смята за правилен. Което, според разследващите, е явен знак, че кметът свързва убийството на Татяна Стоянова с конкретен човек, който има интереси в града и региона. Които интереси са били засегнати по някакъв начин от действията на Попов и подопечната му, научиха от vsekiden.com.

До дни агенти на ДАНС ще започнат детайлна проверка на всички сделки, сключвани в община Пазраджик в последните години. Служители издават, че там редовно се разразяват скандали и нищо чудно някой от тях да стои в основата на поръчковото убийство.

Преди време върху апетитен имот в самия център на Пазарджик е бил наложен запор от съда, след като той е бил ипотекиран по сръбска сделка и от един милион лева цената му е скочила на цели девет милиона.

 

Татяна Стоянова е била застреляна с газов пистолет, преправен за бойни патрони. Това е заключението на балистичната експертиза, извършена на намерените на местопрестъплението гилзи, потвърдиха от прокуратурата в Пазарджик, съобщи междувременно 24 часа.

 

33-годишната жена бе убита на 12 януари пред гаража й. От държавното обвинение са разпоредили да бъде свалена банковата тайна по отношение на Стоянова, за да бъде установено какви банкови сметки е имала тя, какви са наличностите в тях и имала ли е кредити.

 

В същото време, родителите на убитата Марияна и Иван Стоянови са съобщили пред свои близки, че нямат представа как дъщеря им се е сдобила с огромното си жилище. Те не били наясно с какви средства Татяна е купила жилището си, ипотекирано ли е и въобще дали е нейна собственост.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4874 |20.01.2015 Кметът на Пазарджик: Изродите, убили Татяна, да си получат заслуженото . 2| 6152 |16.01.2015 Убиецът искал Лудия да се мъчи . 21| 5562 |15.01.2015 Татяна разстреляна от страст? . 3| 4927 |15.01.2015 Изпратиха Татяна Стоянова перфектно гримирана, без следи от куршуми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads