Реклама / Ads
14| 14845 |25.01.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Киро Японеца: Само аз оцелях от 127 поръчкови убийства

.
Кирил Киров - Японеца
Оказах се мишена на Килърите-4, ако го докажем в съда. Разбрах през 2003, че съм жертва на Йоско Костинбродски, но съдът трябва да го докаже. Има сто процентови доказателства за покушението срещу мен и убийството на Фатик. Единственият, който е оцелял от тези 127 поръчкови убийства, съм аз. Това каза в интервю на Люба Кулезич в "На светло" Кирил Киров- Японеца.
 
Аз бях призован в специализирания съд без призовка. Разбрах от брат ми, той бе арестуван в 6 часа сутринта като свидетел по моето дело. Не мога да разбера, защо жертвата трябва да се води принудително, а не да е редово призован. Когато жертвата стои на една скамейска с килърите си, това е недопустимо, оплака се Киров. Как ми гарантират на мен, че няма да ме застрелят пред специализирания съд като Красимир Гочев - Шмид и Хрисим Хрисимов - двамата защитени свидетели по това дело са убити? -  попита още той.

Искам да призова Йосиф Йосифов, ако е невинен, да се предаде в съда и  докажат невинността му. Не го познавам, никога не съм го виждал, заяви той.

Стрелците ми ще горят в ада в името на Исус Христос. Това е моето послание към „Килърите 4”. Имам послание от Господ,  Исая казва: „Нито едно оръжие скроено против теб не ще успее.” Аз съм вярващ, посочи Киров.

Дали е вярно, че племенникът ми участва в атентата сруще мен? Не вярвам. Но ако го е направил ще си понесе наказанието. Допустимо  е някой да го е заставил да го направи, обясни той.

Киро Японеца сподели, че около 145 барети са щурмували дома му при арестуването му. Все едно атакуват Ислямска държава. И ги ръководеше Филко Славов. Но той знае, че има Господ и знае какво се случва в момента. Затова има много сериозни здравословни проблеми, не скри зларадството си Японеца.

Интересът е икономически. Колко хора са били убити и на колко е взет бизнеса? Преча на някого, от който съм по-добре облечен и по културен. Сигурно ги засенчвам. Много ме харесват и жените. Горд съм със себе си от това, което управлявам, какви бизнеси и фирми управлявам, какви данъци плащам. Преди кризата се занимавах със строителство, давахме под наем и продавахме. Построихме едни петззвезден хотел, няколко жилищни сгради. Моите партньори са милиардери, разказа за себе си и бизнеса си Японеца.

Някой ме е нарочил за наркобос. Нас ни произвеждаха бандити. Ако ние сме наркобосове, трява да съм в затвора, установено и доказано. Не може някой да е наркобос, без да е привлечен и разпитван за такова нещо. Има наркобосове, които напускат държавата и нарочени наркобосове. Искам да привлека вниманието на посланиците на САЩ, на Великобритания  и 27-те членки на ЕС да видят в каква държава живеем. Да се даде възможност на истинските хора да се развият, прикани Киров.

Зад убийствата стоят сериозни хора, категоричен е Японеца. Той призна, че бизнесмени като него изпитват страх, дали като излязат ще се върнат и дали няма да отвлекат синовете им.

Аз съм закърмен с вярата. Моят прадядо е бил свещеник. Ние сме християни. Благодаря на Христос , че се  смили над мене. Единственият, който е оцелял от тези 127 поръчкови убийства, това съм аз, завърши разказа си непризнаващият се за наркобос Киров.

Кирил Киров - Японеца бе обект на три покушения. Като по чудо остана жив след изстрел в главата през 2003 година. В момента Киро Японеца е свидетел по делото „Килърите 4”, които са сочени за извършители на покушението срещу него, а организатор на групата е Йосиф Йосифов, известен като Йоско Костинбродски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7879 |23.01.2015 Адв. Екимджиев пред Фрог: В затвора влизат само баламите . 11| 5690 |13.01.2015 Експерт пред Фрог: Братята Куаши са самоуки рамбовци . 16| 5528 |09.12.2014 А. Тодоров: Сертов беше лабилен психически, вероятно се е самоубил . 41| 9280 |21.11.2014 Проф. Вучков: В целия кабинет само Павлова е читав министър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads