Реклама / Ads
17| 16698 |27.02.2015 НОВИНИ

Белята от "Бандата на чуковете" е застреляният край Казичене

.
Борис Борисов - Белята
Мъж на име Борис Борисов, известен като Боби Белята, е застреляният в четвъртък вечерта до езерото в Казичене. Той е известен на полицията. Свързван е с т.нар “Банда на чуковете".
 

Смята се още, че той е един от най-приближените на смятания за наркобос Христофор Аманатидис – Таки. Белята бе разследван за участие в групата на Таки за наркоразпространение, съобщиха източници от полицията.

Мъжът е намерен мъртъв в колата си късно  снощи близо до Околовръстния път в София и до езерото  в Казичене.

Боби Белята или Борис Борисов, както е истинското му име, е автомобилен състезател, задържан преди години заедно с Боян Харалампиев – Митничаря по обвинение, че са заложили бомба в столичен автосервиз. Тогава и двамата бяха освободени под гаранция, тъй като откритите по ръцете им следи от барут били от бомби за риболов.

През 2009 г. Белята бе задържан в лоби-бара на луксозния хотел "Кемпински-Зографски" заедно с още няколко души -Димитър Кукев - Куката , Христо Златков и Серафим Антонов , сочени като ударен отряд на Златомир Иванов-Баретата. Тогава официалното съобщение на МВР гласеше, че задържаните са се занимавали с грабежи, изнудване, побоища и търговия с наркотици. При обиските в жилищата им са намерени наркотици, голяма сума пари, както и списък на длъжници, лични карти, нотариални актове. Полицаите са открили и едно скимиращо устройство за източване на кредитни карти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6715 |19.09.2013 Решетки за "Бандата на Чуковете" . 13| 5833 |23.07.2012 Общо 29 години затвор получиха "Чуковете" на Таки . 50| 6494 |28.10.2011 Гълъбин: Скъса ми се чантата, купих нова и стана белята!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads