Реклама / Ads
13| 6973 |28.02.2015 НОВИНИ

Адв. Хаджигенов: Лесно е да си роб, трудно е да си гражданин

.
Адвокат Николай Хаджигенов Източник: Булфото
Свидетели сме на брутална политическа репресия. Само дето у нас не убиват още показно като в Русия, но и няма нужда. Защото прокуратурата постига това много успешно, само дето убива и мачка психически.
 
Това заяви адвокат Николай Хаджигенов в „На светло“ по Нова тв, където беше гост заедно с представителите на „Протестна мрежа“ Николай Стайков, Асен Генов и Константин Павлов.

Някой трябва да играе ролята на морална полиция, независимо дали ще е „Протестна мрежа“ или някой друг, след като Цацаров се занимава повече с политика, заяви Хаджигенов. Брутален фашизъм и репресия срещу гражданите, възмути се адвокатът.

Много лесно е да си роб, трудно е да си гражданин. Гражданите трябва да защитават себе си, не да чакат всичко на такива като „Протестна мрежа“. А робът се интересува само от колибата и храната си, добави той.

Пречим на статуквото, затова бяхме оклеветени като „морална полиция“, коментира Николай Стайков. Не се концентрираме само върху Делян Пеевски, обяви Стайков. Зададохме 3 основни въпроса: „Какво стана с КТБ“, вече 3 месеца нищо не се случва, независимо че има международно разследване. Относно „Южен поток“ питаме как се е случил корупционният план, искаме разследване и отговори. Имаме искане и за създаване на комисия „Кой“, но и там няма развитие, каза Стайков.
 
Естествено, че когато питаш въпросния кой, „кой“ е символът на корупция, няма да получиш отговор, каза Хаджигенов.

Гостите в студиото предложиха да се обадят на Делян Пеевски и, че не е редно да се поддържа тезата, че той не говори пред медии.

Фондация "Америка за България" е отпуснала около половин млн. лв. за повишаване на квалификацията на кадри в съдебната система. Твърденията на г-н Недялко Недялков са несъстоятелни. Ще съдим Недялков и това няма да му е за първи път, заявиха от „Протестна мрежа“, относно клеветите, че са финансирани от различни организации.  

Аз съм хетеро, отговарям на г-н Недялков, но не му е работа да пита това, заяви още Асен Генов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4298 |20.01.2015 Миков за АБВ: Трудно бихме постигнали партньорство с партия в дясно управление . 23| 5707 |02.01.2015 Н. Хаджигенов: МВР са абдикирали от задълженията си . 6| 7315 |17.12.2014 Адв. Хаджигенов: ВСС са "тикви", плачат за ДАНС . 3| 4252 |07.12.2014 Шефът на зоопарка: Упояването на тигъра бе трудно, 3 пъти бе отстрелян

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads