Реклама / Ads
62| 7713 |03.03.2015 АКТУАЛНО

Анатолий Карпов редом до Сидеров на шествието на "Атака"

.
Шествие на "Атака"
Под звуците на патриотични песни и викове "Атака" тръгна традиционното шествие на партията по случай 3 март в центъра на София. Шествието е водено от лидера на "Атака" Волен Сидеров. Той се качи на подвижната платформа, която се отправи по бул. "Витоша".
 
Сидеров се здрависа със симпатизанти, те от своя страна му вързаха мартенички и му подариха цветя. Привържениците на "Атака" скандират "Атака победа". Шествието пое по протежението на централния булевард има засилено полицейско присъствие. Събрали са се стотици души, които развяват българския трибагреник, знамето на Русия и знамена на "Атака". Хора от цяла България са дошли, за да се включат в шествието. Сред тях са градовете Перник, Елена, Димитровград, Пазарджик, Червен бряг, Троян, Нова Загора, Котел и др. На бул. "Патриарх Евтимий" лидерът на "Атака" слезе от платформата и се сля с множеството хора. Вървейки той заяви, че българските политици "Лижат, лъжат и мажат".

Той определи спирането на проекта "Южен поток" като огромна грешка и провидя, че целта е била "олигархичният кръг от САЩ да ни колонизира". Волен Сидеров развяваше българският трибагреник. На плакатите на "Атака" се виждаха лозунгите: "Гладни пенсионери, но сити милионери", "Токът, парите ни ограби, сега пък глад ме награби", "Не се поддавайте на медийните лъжи и фалшификати срещу Русия", "Пълен бойкот на бруталния натиск на САЩ-НАТО".

Националистическото шествие се отправи пред президентството, където Сидеров заяви, че Плевнелиев може да бъде портиер, но не и президент. "Той е слуга на чужди господари", категоричен беше националистът. След това множеството започна да крещи: "Оставка. Мафия". Сидеров и официалните гости, сред които световният шампион по шахмат Анатолий Карпов, запалиха свещ в Руската църква в памет на "руските герои, загинали за Майка България".

"Научих, че Цецо Цветанов и Радан Кънев са в Брюксел. Те са там, за да получат инструкции, за да вкарат България във война с Русия. Западът ни зароби, това е колонизация", заяви Сидеров на митинг пред храм-паметник „Свети Александър Невски".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7408 |03.03.2015 ЕВРИКА! Пийте кафе! Вкусно е и бори Паркинсона . 1| 5233 |02.03.2015 Университети няма да пипат таксите си . 54| 7703 |01.03.2015 Проф. Павлов: Режимът на Путин напомня на Хитлер . 24| 7902 |28.02.2015 Вижте версиите за убийството на Немцов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads