Реклама / Ads
27| 7628 |05.03.2015 НОВИНИ

Ген. Петров за Фрог: Бъчварова шеф на МВР?! Екзотиката идва в повече !

.
Ген. Валентин Петров
Мълча! Как да коментирам? То просто не е за коментар. Голяма екзотика е, ама май малко в повечко идва! Имахме вече екзотични решения от типа на Ана-Мария Борисова , от типа на "тежката артилерия" Десислава Атанасова и др. Екзотични решения много. Но МВР не е случайно министерство. Не може с лека ръка да се прави това, което в момента се случва. Още повече, че се прави от хора, минали през министерството. Това каза бившият главен секретар на МВР Валентин Петров за номинацията на Румяна Бъчварова за вътрешен министър.
 
И не може все да върви така в МВР, както се случва през последните няколко години. Четири години министър Цветанов- разсипване. Идва следващото управление с БСП и ДПС - в едно министерство с чисто полицейски функции служат хора, които представа си нямат от полиция, за професионалното ръководство говоря. Назначиха се хора със съвсем друга насоченост, от кантраразузнавенето. На човек като му трябва зъболекар, няма да иде при гинеколог, нали!? Все едно в министерството на културата да се назначи пехливанин.

Сега става страшно в МВР. Малко повече идва на хората тази екзотика, заяви генералът.

Вчерашното поведение на премиера Борисов бих го определил, меко казано, като неадекватно. Такова поведение на министър- председател, на силната фигура в държавата не ни кара да се чувстваме горди от това, че сме българи, категоричен бе той.

Аз още преди да номинират Бъчварова за вътрешен министър казах, че профилът на този човек трябва да бъде такъв, който да слуша Бойко. И познах. Но тези профили не са малко. Много хора отговарят на такъв профил. Обидно и болно е , когато МВР се третира по такъв начин и в същото време Борисов казва, че няма по-разбиращ човек от него за МВР. Аз не съм на това мнение, посочи генерал Валентин Петров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 8872 |05.03.2015 Адв. Екимджиев пред Фрог: Чрез Бъчварова Цветанов възвръща силата си в МВР . 4| 4447 |05.03.2015 ДПС няма да подкрепи номинацията Бъчварова - шеф на МВР . 12| 4686 |05.03.2015 ПФ ще подкрепи Румяна Бъчварова . 57| 8264 |05.03.2015 Цветанов за Фрог: Вучков напуска и парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads