Реклама / Ads
68| 8807 |17.04.2015 НОВИНИ

Ст. Ангелов за Фрог: ЕС финансира убийци

.
Страхил Ангелов
Фашизоидни структури са извършили убийствата на тримата журналисти в Украйна. Ако това е пътят за демократизиране, много жалко за така наречената цивилизована Европа! За френските журналисти всички бяхме „Шарли”, а за случващото се в Украйна няма проблем. Стана доста фрапиращо прилагането на двойните стандарти, коментира убийствата на украински журналисти бившият народен представител Страхил Ангелов.
 

Министър-председателят Арсений Яценюк, когато зае поста каза, че тези, които живеят на изток са твари, които трябва да бъдат унищожени. И този човек е добре приет от всички световни демократи! Взеха за съветници хора, които вадиха очи на полицаи и които изгориха 200 души в Одеса в Дома на профсъюзите. Живи хора скачаха от прозорците, а те ги доубиваха с бухалки. Някои европейски лидери да не се учудват, че доверието към тях е толкова ниско и че целият свят ги мрази, предупреждава Ангелов.  

 

Сега се говори, че САЩ ще предостави оръжие на убийците в Украйна. А ЕС ще даде пари на тези хора. Целият ЕС ще финансира тези хора, вместо да финансира българското животновъдство и вместо да търси изход от кризата, в която цяла Европа затъва от ден на ден.

 

Г-жа Меркел няма да отиде на парад на 9 май, бих посъветвал нашия президент също да не ходи. По-добре да се съсредоточи върху участието си в гейпарадите. Парадът на 9 май е символ на подвиг, героизъм, достойнство и чест. Там той няма работа. Тази фигурка е еманация на падението на нашата нация, казва Ангелов.

 

Има нещо, което не е наред в нашата страна. Само погледнете страницата на Министерство на външните работи – през този месец Даниел Митов има само една среща и то с полския заместник- външен министър. Това се нарича пълна изолация. Някога България беше фактор на Балканите, сега е просто територия. Заобикалят ни не само газовите трасета, но и транспортните, отбелязва депутатът от 42-то НС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4506 |16.04.2015 Мохд Абуаси пред Фрог: Българи помагат на бойци на Ислямската държава . 26| 14488 |16.04.2015 О. Октай пред Фрог: Борисов е много изнервен, тепърва ще бъде още по! . 5| 6148 |16.04.2015 Юрист за Фрог: Новият закон за адвокатите е за мафията . 7| 5014 |16.04.2015 Св. Драгнева за Фрог: Българи умират от стрес и мини в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads