Реклама / Ads
26| 4779 |20.04.2015 НОВИНИ

Манолова за РБ: Забравиха за КОЙ, важното е да е СВОЙ

.
Мая Манолова Източник: Булфото
Анализите са си работа на социолозите, не ме карайте мен да ги коментирам, карайте ги тях. Най-точният измерител са изборите, нека да ги изчакаме тях. А и самото правителство не се радва с кой знае каква подкрепа.
 
Това бе коментарът на социалистката Мая Манолова на последното социологическо проучване на „Алфа Рисърч“, според което доверието към БСП продължава да спада и стигна 10,2%.

Имаме златен шанс да сме опозиция, ще го реализираме през следващите месеци и ще го покажем на изборите, заяви Манолова в „Лице в лице“ по бТВ.

Аз имам много каузи, смятам че си върша работата. На въпрос от водещата какви са тези каузи – партийни или лични, след като има противопоставяне в партията, Манолова се защити, че това се наблюдава и в управляващата коалиция. Премиерът говори едно, правосъдният министър - друго, реформаторите - трето. Даже при управляващите има разнопосочно звучене по най-важната тема – съдебната реформа.

Обидно е, ако управляващата коалиция си мисли, че най-важната им реформа – съдебната, ще бъде извършена със смяна на едни лица с други, които пак те ще си изберат.

Аз подкрепих стратегията за съдебна реформа, лансираната от правосъдния министър, посочи Манолова. Нека да сме наясно, че представените промени от Борисов не са съдебна реформа. Премиерът си позволи да уволни ВСС на въпросната пресконференция. Това е недопустимо. А правосъдният министър тогава беше заел ролята на магнолия в двора в Банкя, наблюдавайки Борисов как реже лентата на съдебната власт, все едно открива магистрала, коментира Манолова.

Реформаторите отдавна забравиха въпроса кой, важното е да е свой. Нагледали сме се на ГЕРБ, а сега и на нестихващия апетит на реформаторите да поставят свои хора по всички етажи на властта. За да удовлетворим огромния апетит на Реформаторите за власт не е нужно да променяме конституцията, беше категорична Манолова. В момента ВСС е избран от ГРЕБ. Сега реформаторите предявяват претенциите, каза социалистката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 119| 16055 |09.04.2015 Депутат псува Мая Манолова в парламента на Велики четвъртък . 5| 4931 |02.04.2015 Манолова: Т. Точкова има богат опит на всички нива . 29| 6787 |01.04.2015 Манолова: Кадровият погром на ГЕРБ удря гражданите . 18| 6183 |26.03.2015 Мая Манолова плаща кредит всеки месец, не й е приятно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads