Реклама / Ads
34| 12861 |11.05.2015 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Македония обяви Павел Чернев за заплаха, върнаха го от границата

.
Павел Чернев
Македонските служби издадоха документ, според който националистът Павел Чернев представлява заплаха за националната сигурност на страната им. Тази нощ граничарите не го допуснали да влезе в размирната съседна страна. Това призна пред Фрог нюз самият Павел Чернев.
 

Македонските власти не ме допуснаха тази нощ да вляза в страната. Интересно защо?! Аз се оказах единственият български националист, който Македония не допусна да влезе. Това е като сертификат за български национализъм. Опитах, както е нормално да мина през ГКПП-Гюешево. Два часа стоях на границата и се чудеха каква глупост да измислят, за да не бъда допуснат. Накрая ми дадоха официален документ, според който аз съм заплаха за националната сигурност на Македония, обясни той.

След това уточни: Аз пътувах умишлено сам, за да не изглеждам толкова опасен и страшен човек. Исках да отида, за да се осведомя на място, да разбера реално какво става. Исках да видя свои приятели и съмишленици. Просто така. Ако ще хващам пушката няма да бия тъпана и да минавам през най-официалния параден вход. Не съм вчерашен и ако искам ще си вляза както трябва, по какъвто начин трябва и с когото трябва.

Македония показа кой е най-големият националист на България. Поласкан съм. Не познавам колега националист, на който са му забранили да влиза в Македония. Може сега Сидеров да се затича натам, пошегува се бившият депутат. От организацията „Православна Зора" имаме огромен интерес към Македония. Следим всичко, което се случва. Имаме представители в Македония, но ситуацията  е изключително сложна.

Честно казано с оглед на информацията, с която разполагам, излиза, че там няма добри. Това е като на война. Нито СДСМ са ангели небесни, нито пък ВМРО-ДПМНЕ. Трябва да подкрепим единствено порива на македонския народ да се освободи от политическата мафия. Но тя е от всички страни. Атакуват и велико-албанските шовинисти, които са въоръжени, държат канали за трафик на хора, на човешки органи и са зловещи престъпници. Ситуацията е като в онзи филм, в който вампири се бият срещу върколаци. А сега ходи и разбери кой е готиния. Няма такъв. Македония е една измислена държава, която е създадена единствено и само с цел да бъде убита българщината в Македония. И това се постига, категоричен е бившият депутат.

Прогнозата му е, че ситуацията ще се усложнява. Нещата вървят успоредно-всички уж са заинтересовани от стабилизация, а същевременно действат много дестабилизиращи фактори-от политиката на Груевски, от политиката на СДСМ, от албанския шовинизъм и т н. Има и албански отбор, който е с Груевски, и който иска да се запази статуквото. Много сложна обстановка. Т. е всички порочни намерения предизвикаха страшна криза, в която единственият потърпевш е народът на Македония. Там хората не ги деля-турци, българи, сърби. И сега същият  народец осъзнава колко страшно е изпатил от тази абсолютно нереална и измислена държавица. Ето ги отровните плодове на заченатата в грях Македония.

България никога не е била адекватна по македонските въпроси. Още царските правителства имаха неадекватна политика по този въпрос. Или неразумна или просто си трайкаха, или предаваха като Стамболийски. Други правителства пък направиха грешки. Македония е болна тема за България и ние, за съжаление, грешим всеки път, защото се съобразяваме с великите сили. Просто трябва да отворим вратите и да им кажем: Братя, идвайте си!

Тази група, която нахлу, си свърши работата.  Показа, че може да използва оръжие. Те не случайно се предадоха, защото не виждаха смисъл да продължават. Това не значи, че този подход няма да продължи. Двете банди, които влязоха са т. нар. прецакани кашици на Армията за национално освобождение. Т. е офицерите оттам се разбраха с властта и забравиха пехотата. Пехотата от друга страна, обаче не седи и не пасуват. Те държат наркоканалите. С една дума са разбойници. Те също решиха да се активират. Да не забравяме, че 500 бойци на „Ислямска държава” са в Косово и региона. Управляващите в Албания като опарени бягат от идеята за Велика Албания. Изключително сложна и типично балканска ситуация, заключи Чернев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 13764 |05.05.2015 Само във Фрог: МВР удари наркогрупата на Темерута, арестувани са Венци Боксьора и Иво Турчина . 14| 24582 |18.03.2015 Само във Фрог: Човек на Таки прати 40 мутри на Джуката заради жена . 3| 10168 |11.03.2015 В. Тодоров за Фрог: За 2 ч. 15 здрави шофьори заеха местата за инвалиди . 14| 6854 |10.03.2015 Адвокатът на Петко за Фрог: Прокуратурата трудно ще докаже вината му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads