Реклама / Ads
27| 6711 |26.05.2015 НАРОДЕН ГЛАС

П. Чернев пред Фрог: Хората са готови на въстание, а шеф на МВР им пее приспивни песни

.
Павел Чернев
Проблемът в Гърмен тръгва от там, че институциите не си вършат работата. Затварят си очите пред нередностите и противоправното поведение на едно цяло малцинство. Навсякъде се търгува със затваряне на очите срещу гласовете на това малцинство. Това е грешката, каза пред Фрог нюз националистът и бивш депутат Павел Чернев по повод размириците в Гърмен.
 
Истината е, че ДПС са довели цигани в махалата в Гърмен. Целта е да ги пререгистрират там, за да имат победа на изборите. Самият Ахмед Доган казваше на хората в "Столипиново" преди няколко години, че ток няма да плащат. Това се повтаря на много места в страната. Вчера по БТВ Цветелин Кънчев сам каза, че това не са циганите, а мангасарите. Подчертавам, че това го каза Цветелин Кънчев. Знаете, че в определени прослойки на това малцинство се създава чувство за безнаказаност. Знаете, че във всяко стадо си има мърша и разни безотговорни лица си мислят, че всичко им е позволено. Резултатът е този. Но Гърмен не е първи. Имахме Катуница, имахме община Средец, бургаско. Много бързо забравяме. Това, което сега наблюдаваме в Гърмен, започва да става все по-често, допълни той.

Чернев се възмути от предложението на управляващите да се водят преговори. За какви преговори говорим?! Преговарят две страни, които имат какво да отстъпят и какво да предприемат. В единият случай има хора, които казват: Искаме закони равни за всички. Как тези хора да отстъпят от исканията си. И никой нормално мислещ човек няма да отстъпи. Но ето, че идват разни шефове на МВР и областен управител и казват: Ще водим преговори. Нека тези хора да обяснят какво трябва да отстъпят гражданите. Ето това е сгрешеният модел в България. Те все едно ни казват: Отстъпвайте от своите права, търпете да ви обират, търпете да ви унижават, търпете да живеете в страх. Ето това се случва в момента, уточни Чернев.

Според него целият държавно-политически модел е сгрешен. Това не е демокрация. Трябва тотална промяна сега. Никакви привилегии повече за малцинства. Който не му харесва да живее по нашите закони, да си намери друга държава, предупреди още националистът.

Павел Чернев е категоричен, че политиците няма да имат смелостта да реагират. Те ще имат подлостта. Защото какво предлагат на хората от Гърмен: Ето тук дойдоха шефове от строителния контрол, те сега ще видят. Сроковете са месеци. Това е чисто балалайкане на хората, плакнене с топла вода. Има незаконно построени сгради в махалата, които трябва незабавно да се разрушат. Утре. Сроковете са изтекли. Изтъпанил се шеф на полицията и говори небивалици, че няма заявителски материали за кражби. Сега ще ни пеят някакви приспивни песнички, но кой им вярва?! Хората са готови на въстание, готови са да палят и да рушат, да бият и да убиват, а те пред камерите говорят врели и некипели. Мои хора денонощно ми дават информация за ситуацията в Гърмен. Не можете да си представите колко ми костваше да възпра радикално настроени мъже от цяла България. Искаха да тръгнат нататък. Сега сме пратили само наблюдатели, за да видят какво става. Ври и кипи. Това трябва да е ясно, предупреди националистът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6863 |26.05.2015 Расате за Фрог: Трябва ни Закона на Линч! . 36| 5398 |24.05.2015 Ректорът на СУ: Управляващите не се сетиха да поканят в Рим представители на образованието . 10| 6873 |21.05.2015 Автоинструктор пред Фрог: Държавата е зад бизнеса с шофьорски книжки . 19| 5831 |20.05.2015 Николай Милчев за Фрог: Образованието ни е в пещера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads