Реклама / Ads
0| 12276 |29.06.2015 НОВИНИ

ШОК! След "Левски" и ЦСКА под контрола на Пеевски

.
"Червените" знаят ли какво ги чака?... Източник: Булфото
ФК "Левски" и ЦСКА са под контрола на един и същи приятелски кръг - кръгът #Кой. Придобиването им е било подготвяно отдавна. Целта е да се манипулират многохилядните футболни агитки да гласуват за ДПС и да подкрепят определена политическа формация. Малки отряди от ултраси вече участваха в нагнетяване на етническо напрежение в определени райони и селища.
 
Това е стратегически план, който се реализира от месеци и дори години. В него участват олигарси и политици от висшия ешалон на държавното управление. Замесени са имената на депутати, лидери на партии и дори на премиери. Това разкриха пред Фрог нюз източници от Герена и Борисовата градина, както и от парламента, пожелали анонимност. Свръзващото звено в хитрия план се представлява от Делян Пеевски, адв. Александър Ангелов и неговата партньорка в живота адв. Преслава Караджова. Ангелов е новият собствеик на "Левски", заедно със строителния предприемач Николай Иванов и Иво Тонев, бивш шеф на тотото.


Майката на Пеевски - Ирена Кръстева харесала тази къщичка...

Преслава Караджова обаче е член на управата на завод "Юри Гагарин" в Пловдив, който е част от "Булгартабак", чийто собственик според мнозина, е именно Делян Пеевски или компании, свързани с него. Караджова обаче е и член на управата на фондация "Петър Манджуков", заедно с оръжейния бос и неговия син. Те пък влязоха в ЦСКА с идеята да помогнат на клуба, но се получи точно обратното - клубът изпадна в тежка криза. Един от спешните спасителни варианти е на бизнесмен, който според запознати, е задължен на Пеевски заради включването на негова фирма в изграждането на Северната скоростна тангента на София. След съдебни перипетии, интриги и решения на тъмно, обществената поръчка бе спечелена от консорциума „ХПВС-ССТ”, в който основен стълб е фирмата „Водпроект 98”АД. Тя няма никакъв опит в пътното строителство, но пък е свързвана с Делян Пеевски и обикновено „печели” търговете, в които участва. По този начин чрез съда и политически протекции спечелилата конкурса италианска фирма "Салини-Импреджило”(със седалище и адрес на управление в Рим) е отсвирена за сметка на консорциума. За да бъде включен в схемата, на новия кандидат-спасител на ЦСКА е поискана огромна сума като "такса" за това, че негова фирма ще участва в строежа. Това разказват запознати със сценария около строителството на отсечката, която ще струва на данъкоплатците 234 милиона!

 

...а адв. А. Ангелов и адв. Преслава Караджова - тази.

 

Тодор Батков също е имал задължения към този кръг и е бил принуден да подари безвъзмездно всички акции на "Левски" на новото трио-собственици. Главен сред тях е именно адв. Александър Ангелов, който уж познавал Пеевски само от 3-4 години, както сам твърди.

 

И нещо прелюбопитно. В имотните регистри се оказа, че семейството на Делян Пеевски и адв. Ангелов и адв. Караджова станали горди собственици на малки спретнати къщурки от по няколко стотин квадратни метра във тузарската вилна зона на София Симеоново-Драгалевци. По съседски те ще обсъждат проблемите на футборните "Левски" и ЦСКА....

 

Подробности за завладяването на двата най-големи и успешни футболни клуба в българската история четете в рубриката "Ъндърграунд".


ШОК! "Сините" и "червените" владение на Пеевски

Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4823 |26.06.2015 България е на финал в Баку след истинска битка с Полша . 0| 5310 |25.06.2015 Кралев: Недопустимо е да има два клуба с името ЦСКА . 0| 4468 |24.06.2015 Пиронкова на 1/4-финал след бой над Цибулкова . 0| 4360 |24.06.2015 НАП обяви на търг марката ЦСКА с начална цена 3,7 млн. лева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads