Реклама / Ads
31| 15682 |29.07.2015 МИСТЕРИИ

Предсказанието на Ванга за Плиска разшифрова бг-астролог от Австралия

.
Чудото в Плиска
Изключителен анализ публикува българският астролог Любомир Червенков, който живее и работи в Австралия. Той разшифрова предсказанието на Ванга за бликналата чудотворна вода в Плиска!
 
Ето текста на Любомир червенков с малки съкращения:

„Тези дни в почти всички медии беше съобщено, че в петък, 24 юли 2015 г. точно в 11.14 ч. сутринта от Свещения кладенец на средновековната Голяма базилика край Плиска е бликнала вода.

Новината дойде от директора на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров, който сериозно се е заел със задачата по реставрацията на базиликата. Според него, започнал да се сбъдва заветът на леля Ванга. Преди години тя го кани в Петрич и му поръчва да възстанови „държавните ни църкви“.

Тогава тя предрекла, че България ще започне да се оправя, когато от Свещения кладенец на Плиска бликне вода. Така че, при положение, че разполагаме с точното време и място на това важно събитие счетох, че е просто задължително да се изготви астрологическата му карта, за да се провери как то се вписва в настоящето историческо развитие на страната.

Сензацията се разкрива тогава, когато наложим току-що изчислената карта върху астрологическата карта на българския етнос.

Тогава ясно вече изпъква на преден план съвпадът на планетата Плутон (в картата на събитието с бликването на водата) с наталния Нептун (в картата на българския етнос). И тогава нещата започват постепенно да се проясняват.

На Плутон са нужни 248 години, за да направи една пълна обиколка из знаците на зодиака. И тъй като той е бил открит едва през 1930 г., се получава, че той за първи път в българската история се съединява с точната позиция на Нептун в картата на България. Съществува теория, според която влиянието на планетите започва да се усеща масово от хората едва след официалното откриване на дадената планета.Следователно ние за първи път сега сме свидетели на подобен съвпад на две много важни „тежки“ планети. Преди два века и половина, когато неоткритият все още по това време Плутон и неоткритият все още тогава Нептун са се сливали в картата на България, хората са били на съвсем друг етап от своето еволюционно развитие. Затова нямаме данни този съвпад в онези времена да е предизвиквал кардинални промени в обществения живот на етноса ни. Следващото такова събитие ще се повтори отново при други обстоятелства чак след още два века и половина. Така че на фона на тези огромни отрязъци от време, бликването на вода от Свещения кладенец на Голямата базилика броени дни преди абсолютно точния съвпад на двете планети е едно действително забележително астрологическо събитие!

То предначертава един предстоящ духовен подем на нацията и кардинално обновление (Плутон) на духовното състояние на народа (Нептун). А това е изключително наложително, като се вземе предвид тотално грешната посока, в която през последните 26 години са се развивали българските „ценности“.

Обърнете внимание, че в астрологическата карта на България асцендентът се намира в 10°09′ в Козирог. Тази градус е изключително важен за България. Всеки път, когато някаква планета го пресича или прави важни астрологически аспекти към него в страната се извършват кардинално важни събития.

Така например точно на 10 ноември 1989 г. планетата Нептун пресече асцендента на България, като в същото това време правеше и точна опозиция към Юпитер. Нептун освен високите идеали и стремежи, управлява също така и лъжите, и замъглеността на мисленето, както и измамите. Можем ли тогава да твърдим, че на тази дата беше заложена една лъжа, една измама за бъдещото развитие на България и нашият народ беше (нека си го кажем направо) ИЗЛЪГАН да тръгне по един измамен път на развитие, който вместо прогрес и напредък ни доведе до самоубийствена вътрешна и външна политика?

Всъщност сегашното преминаване на Плутон през позицията на наталния Нептун е само една брънка в една дълга историческа верига от революционни събития и промени, които се разиграват в последните години. В астрологическата карта на България именно в знака на Козирог има съсредоточени няколко много важни и съдбоносни точки. А в последните години Плутон се движи именно в този знак и ги пресича всичките една по една. Понякога той пресича дадена важна точка и по три пъти, понеже се движи напред-назад по еклиптиката, извършвайки право и ретроградно движение. Тази верига от транзити е започнала още през 2010 г., продължава и днес и съвсем не е приключила. През 2010 г. Плутон три пъти пресече наталната позиция на Луната в българската карта. Това стана първо в отрязъка октомври 2010 г. – февруари 2011 г., после отново през юни-август 2011 г. и накрая процесът завърши през октомври-декември 2011 г. Луната има отношение към народа, а Плутон носи промяна.

За тези, които са забравили нека да припомним, че именно през септември 2011 г. започнаха първите анти-цигански вълнения в България в Катуница, свързани с циганския бос Кирил Рашков (известен като „Цар Киро“) по повод убийството на местен младеж. Независимо, че тези първи протести бяха квалифицирани масово от медиите като „расистки“ и бяха отразени напълно тенденциозно, те все пак сложиха началото на широко обществено обсъждане за решаване на натрупаните проблеми. За първи път тогава на дневен ред излязоха например проблемите с масовата битова престъпност, с неработещата съдебна система, с прилагането на двойни стандарти по отношение на едни етноси за сметка на други, с протекцията и прикриването на криминални лица от държавата и т.н. Освен избухналите етнически протести, по времето когато Плутон транзитираше през позицията на Луната, имаше още и чисто икономически протести, като например тези на зърнопроизводителите. А също така имаше и протести свързани с пенсионната реформа, в основата на които беше залегнало чувството за социална несправедливост и необходимостта от реформи в тази сфера.

После през октомври 2011 г. (при третото пресичане на Плутон) се състояха местни избори и избори за президент. По това време видяхме „смъртта“ на синята коалиция СДС. Повече от половината избиратели не отидоха до урните, а с гласовете на 24.5% от тези които все пак отидоха, Росен Плевнелиев спечели президентските избори срещу Ивайло Калфин. Интересно колко процента би събрал той днес, след четиригодишното си управление? Но така или иначе желанието за промяна тогава се сбъдна и „червеният“ президент беше заменен с „независим“. С това се положи началото на Плутоновите сътресения.

Както знаем, Плутон е планета-разрушител и той трябва да разруши нещо голямо, когато преминава през важни точки на хороскопа на един етнос. И действително се случи точно така. През декември 2011 г. финансовият министър Симеон Дянков и премиерът Бойко Борисов провалиха проекта „Бургас – Александруполис“, като го обявиха за „нерентабилен“. Това беше поредната голяма стъпка по пътя, който доведе до почти пълното унищожаване на българската енергетика.

След това настъпи затишие за няколко месеца, през което време Плутон бързо се придвижи от 4°57′ в Козирог (позицията на Луната) до 10°09′ (позицията на Асцендента). И когато това се случи, станахме свидетели отново на поредица от кардинални събития. Първо Плутон пресече Асцендента през март-май 2012 г. После отново се съедини с него на заден ход през декември 2012 г., а след това през 2013 г. Плутон пресичаше асцендента на България няколко пъти, като непрекъснато се движеше напред-назад. Логично е, когато Плутон пресича асцендента да сме свидетели на катастрофи, които в най-лошия случай засягат националната сигурност на страната. И действително точно така се случи. Още в началото на периода се случиха атентатът на летище Сарафово в Бургас, земетресението в Перник и наводнението в с. Бисер.

Но най-катастрофалното събитие се случи непосредствено след като Плутон за първи път пресече Асцендента. На 28 март 2012 г. след близо 33 години от началото на подготовката за втора атомна централа, премиерът Бойко Борисов обяви решението на правителството да прекрати строежа на АЕЦ „Белене“. Тогава ни беше казано, че на предвиденото за строеж място щяла да се изгради газова централа, а поръчаният ядрен реактор щял да бъде изцяло изплатен на руснаците и щял да бъде разположен на площадката на АЕЦ „Козлодуй“ като 7-ми реактор. Естествено, нито едно от тези обещания не беше изпълнено, както и много други. Оставям на всеки сам да прецени какви са последствията от това решение за всеки един от нас, когато отиваме да си плащаме все по-нарастващите сметки за ток. Като тук и за момент не бива да забравяме, че енергийната политика на държавата има пряко отношение към националната ни сигурност и към националния ни суверенитет.

През 2013 г. Плутон пресече асцендента в картата на България общо три пъти. Първо това се случи през януари-март 2013 г. на прав ход, после през май-август на обратен ход и накрая отново през октомври – декември на прав ход. И на какво станахме свидетели? С две думи станахме свидетели на протести, на оставка, на избори и пак на протести. Протестите първо започнаха в края на януари 2013 г. (непосредствено по време на преминаването на Плутон през асцендента за първи път през тази година). В началото това бяха протести срещу високите цени на тока, които бързо обаче прераснаха в протести срещу политическата система, олигархията и задкулисието. На 19 януари 2013 г. станахме свидетели на опит за атентат срещу Ахмед Доган. През юни 2013 г. избухнаха масовите протести против избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. През октомври 2013 г. станахме свидетели на студентска окупация.

След това отново настъпи малко затишие, през което време народът мирно протестираше всеки ден срещу правителството на Орешарски и пиеше кафе пред парламента. Това даде възможност на Плутон да се придвижи с няколко градуса напред по еклиптиката и да достигне позицията на наталния Нептун. Това е същият този аспект, за който стана дума в началото на статията. За първи път съединението на транзитния Плутон с наталния Нептун се случи през януари 2014 г. След това то се повтори при ретроградното движение на Плутон отново през юни 2014 г. и накрая се потрети през декември 2014 г.

Предполагам вече сами се сещате за какво иде реч. Наводненията във Варна и Добрич, изключително странната градушка в София на 8 юли 2014 г., наводненията в Мизия, взривът в Горни Лом и т.н. Естествено, Плутон обича да унищожава и когато той се намира в съединение с Нептун той обича да унищожава илюзиите. На 23 юли 2014 г. по време на второто преминаване на Плутон падна кабинетът Орешарски и се назначиха предсрочни избори. Непосредствено по това време, не без участието на БНБ, прокуратура, ДАНС и други държавни институции се инсценира и фалитът на четвъртата по големина НАЦИОНАЛНА банка в България – КТБ. Затова пък колкото и да е странно, така нареченото „българско“ правителство направи всичко възможно да запази капиталите на чуждите банки в България (мимоходом можем да споменем, че вече 99% от банките в България са чужди).

Казахме, че Нептун управлява водите. Но тази планета също така управлява и природния газ. Това е така, защото и водата и газта текат по тръбопроводи. Затова логично е да предположим, че при съединението на тази планета с Плутон някакъв голям газов проект „ще умре“. Сетихте се, нали? След като руснаците видяха, че на власт отново идва Бойко Борисов, те без всякакво отлагане решиха да прекратят проекта Южен поток през България и да го пренасочат към Турция. Няколко месеца преди да стане за втори път премиер, Бойко Борисов вече беше ходил на инструктаж в САЩ по въпросите за енергийната сигурност. Така че вече предварително беше известно какъв ще бъде следващия му ход. Затова на 1 декември 2014 г. руският президент Путин обяви от Анкара новината за промяната на маршрута на този изключително важен за нас стратегически инфраструктурен проект. Това стана точно 24 дни, след като беше сформиран новият кабинет „Борисов – 2“. И точно по това време Плутон транзитираше към Нептун за трети път през тази година.

През 2015 г. Плутон пресича позицията на Нептун три пъти. Първият път това стана през януари-февруари при правото му движение, след това през юни-август по време на обратното му движение и накрая за трети път през ноември-декември. Това означава, че 2015 г. като цяло е ключова година за промяна на мисленето, за освобождаване от всякакви илюзии и заблуждения, за кардинална промяна на духовните ни стремежи и ценности, както и за полагане на началото на един процес, който ще доведе до цялостно обновление на моралния ни и духовен облик. Замислете се само колко много факти започнаха да излизат на повърхността именно през последните месеци, които накараха стотици хиляди българи сериозно да се замислят върху това дали избраната от нас посока на движение е правилната.

Нека да си припомним само някои от тях, които се случиха от началото на годината досега – излязоха много неизвестни досега факти около аферата КТБ, излязоха факти около събитията в Македония, излязоха факти около събитията в Украйна, излязоха много факти около дълговата криза в Гърция, излязоха също така много факти около взаимните мафиотски зависимости на всички управляващи досега политически партии в България.

В същото време в България непрекъснато продължават да влизат безпрепятствено нелегални имигранти и техният брой експоненциално нараства с всеки изминат ден. За всеки един от тях нашата родна държава отделя по 550 евро (1100 лв.), но същевременно същата тази държава отделя за едно българско дете едва по 35 лева на месец. Това кара българите да се чувстват като чужденци в собствената си държава и реално това вече донякъде е именно така. Явно държавата ни се управлява от подставени лица, които уж говорят на български език, но реално милеят много повече за чуждите етноси и за малцинствата, отколкото за българите. За всички се отделят повече средства – за малцинствата, за циганите и за талибаните пари има. Само за тези, които са от български етнически произход пари няма и не се очертава да има в обозримо бъдеще. Когато държавните пари се пренасочват от един етнос за сметка на друг, става въпрос за етническа чистка – едни етноси просперират, а други постепенно биват физически ликвидирани. Българската държава в момента е майка за малцинствата и мащеха за етническите българи.

На все повече хора започва да става пределно ясно, че в България реално никога не е имало истинска опозиция и истински управляващи. Борбата винаги от началото на прехода до сега е била единствено само между една шепа неприлично богати задкулисни олигарси и отрудения народ взет заедно. Стана ясно, че независимо какви партии влизат в парламента (червени, сини, оранжеви, пембени) в крайна сметка всички те са слуги на ЕС (а следователно на САЩ), като в същото време те са всъщност предатели на българските национални интереси. Разбирането на всички тези „тайни“ започна да набира изключително голяма сила именно в края на миналата и в началото на тази година. Процесът в момента продължава да набира все по-голяма сила и е невъзможно да бъде спрян.

Но това изобщо не е краят на процеса нито пък средата му. Може да се каже, че това е едва неговото начало. Най-драматичните събития в България ще се извършат тогава, когато Плутон продължавайки своя път напред по еклиптиката достигне и до позицията на наталния Юпитер в картата на България. Тъй като в рождената карта на българския етнос, Юпитер се намира на 21°56′ в Козирог, това сливане ще стане в началото на 2018 г. „По случайност“ този период съвпада също така и с кулминацията на абсолютната статичност на прогресната позиция на планетата Юпитер. Това означава, че от този момент нататък планетата обръща своето движение и от ретроградно постепенно започва да се движи право.

Целият процес на обръщане на прогресния Юпитер е бавен и трае общо 11 години (от 2012 г. до 2023 г.). Но забележителното е, че точната „точка на обръщане“ се извършва именно в началото на 2018 г. и то именно тогава, когато транзитиращият Плутон (планетата на кардиналната промяна и реформа) ще се намира в точен съвпад с наталния Юпитер (планетата, управляваща ценностната система на народа). Така че промените са неизбежни и те ще се случат независимо от това дали на някой това му харесва или не. Те ще се случат също така независимо от това дали някой се опитва да спре хода на събитията или не. Колкото и силни да се чувстват днешните управляващи, те никога не могат да бъдат по-силни от планетарните влияния. Колкото и управляващите да се вживяват в ролята на всеможещи, те никога не са били такива и никога няма да бъдат. Истинските господари на този свят са звездите, които със своето движение управляват земните дела. А кой привежда в движение звездите е вече друг въпрос.

Така че е ясно какви драматични събития ще се разиграят в България през следващите няколко години. Но това не означава, че всички ние трябва да стоим със скръстени ръце и да чакаме промените сами да се случат. Кардиналните промени никога не се случват от само себе си. Звездите ни помагат, но ние трябва сами да си ковем нашето настояще и нашето бъдеще. Вече свободата ни беше поднесена на тепсия един път. Втори път това няма да се случи.

Изобщо изчакването, отлагането и бездействието е една огромна грешка, която българинът е склонен да допуска. Това се случва поради факта, че планетата Нептун се намира в първи дом в астрологическата карта на българския етнос и там тя се намира в доста точен съвпад с асцендента. Това от една страна дава голямо влечение към духовното. Това е много добре от гледна точка на това, че българите са най-религиозни (заедно с евреите). Колкото и да се опитват да преглъщат наложените им отвън „ценности“ българите в крайна сметка са така създадени, че не могат да живеят само с материалното, без животът им да има някакъв друг, висш, скрит смисъл. Но от друга страна това разположение прави хората прекалено пасивни. Поради тази причина много българи изчакват да се случи „каквото им било писано“ и пропускат да реализират редица благоприятни възможности за своето развитие.

Например българинът отива при астролог и като пита за бъдещето си той обикновено се държи по два начина, като трябва да кажем веднага че те и двата са неправилни. Ако му се каже например, че го чакат добри и положителни промени, той казва: „Ами след като така и така тези положителни промени ще се случат, защо е нужно тогава аз да се моря и да си хабя силите? Я да седна да си почивам и да чакам нещата да се наредят от само себе си, защото добрият развой на събитията така или иначе вече ми е предопределен“. Или пък ако му кажеш, че го чакат големи неприятности и проблеми, неговата реакция е следната: „Ами щом като е било писано така да се случи, защо трябва да се боря и да ритам срещу ръжена, като така или иначе съм обречен на неуспех?“ По този начин българинът винаги оправдава пасивността си пред надигащите се съдбовни за него събития и се опитва да прехвърли отговорността от самия себе си на някакви други „висши сили“, което е самоубийствена тактика. Затова трябва постоянно да напомняме и да пишем непрекъснато с големи букви за всички българи нашата собствена родна пословица, в която е скрито разковничето на успеха: „БОГ ПОМАГА, НО В КОШАРА НЕ ВКАРВА“ (която сентенция всъщност изразява смисъла на премахната от българската азбука буква Ѣ).

Астрологичната карта ни съобщава кога е най-подходящия период хората да се захванат с активни действия, а не да седят и да чакат нещо хубаво да им се случи ей така от само себе си. Астрологичните влияния са подобни на морските приливи и отливи. Човек постига най-голям успех, когато плува към брега, носен на гребена на вълната. Тогава към неговите собствени усилия се прибавя и голямата сила на морските течения и тогава той най-бързо се придвижва напред. Ако той се опитва да плува към брега точно тогава, когато течението го носи навътре, то в такъв случай плуването ще му коства много усилия, но резултатът ще е минимален. А ако той изобщо не плува, а се отпусне пасивно на морската повърхност, то тогава той неминуемо ще се удави, независимо дали в момента има прилив или е настъпил отлив. Така че е добре това правило да се помни винаги от българската нация, тъй като българите имат Нептун в първи дом и винаги се стараят да се осланят на „висши сили“, вместо да запретнат ръкави и да си работят твърдо, методично и навременно по земните задачи, които са им възложени отгоре.

Следващите две-три години в българската история са абсолютно критични за цялото по-нататъшно развитие на България през следващите три века и половина. Предполагам това вече се разбира от все по-широк кръг хора. И от двете страни на барикадата се извършват активни действия и върви трескава подготовка за предстоящото Голямо сражение. Подготовката за настъпващите големи повратни събития в България не бива да спира нито за миг. Особено сега, след като Плутон вече два пъти е пресякъл позицията на Нептун, а през ноември 2015 г. ще я пресече за трети път, може да се каже, че българският народ в момента преживява един пречистващ катарзис, в следствие на което ще види реалната ситуация, в която е поставен с широко отворени очи.

Само непредубеденият и обективен поглед върху настоящата ситуация, в която са изпаднали българите може да породи решението на проблема. Проблемът не може да бъде решен, ако хората не знаят, че има проблем. Те не могат да се борят против злото, ако те постоянно биват въвеждани в заблуждение, че всъщност видите ли зло няма. Има, и още как. Но именно с цел заблуждение е включена на пълна пара цялата държавна и частна машина за промиване на мозъците чрез медиите. Но съвпадът на Плутон с Нептун е вече факт и колкото и да им е мъчно на медийните магнати те не могат нищо да направят, за да променят движението на планетите. А този съвпад неизбежно води до разбиване на илюзиите, до падане на маските и до излизането на истината наяве. А както е известно: „Истината ще ви направи свободни!“

Ако през последните 26 години погледът на българският народ, разбиранията му и стремежите му са били замъглени от Нептун, то от сега нататък нещата ще започнат да се избистрят и да придобиват вече своите съвсем ясни и правилни очертания. Ако непосредствено след 10 ноември 1989 г. една голяма част от населението вярваше, че новата посока на държавата ги води към завишен просперитет, подобрено материално благосъстояние и към светло европейско бъдеще, то сега вече става все по-ясно, че пътят по който се движим води до неминуема гибел и до фактическа ликвидация на държавата България. А следователно след време (като логическо продължение на този процес) е планирано да се извърши и ликвидацията на всички останали етнически българи по света. В това число влизат и всички имигранти.

Затова на всеки българин на който не му е безразлично неговото собствено физическо оцеляване, както и физическото оцеляване на неговите деца и внуци (независимо дали живее в България или е имигрант) трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се включи в развиващите се в момента процеси в България. Живеем в изключително критични времена. Българската държава е станала заложник на вражески сили, които бавно, постепенно и подмолно изтребват етническите българи в собствената им страна, като в същото време изселват една голяма част от останалите зад граница.

При положение, че българската държава бъде окончателно ликвидирана (какъвто е планът) и нашите земи бъдат заселени от талибани, то неминуемо следващи в списъка за изтребление след това ще бъдат включени и имигриралите българи. При евентуална ликвидация на българската държава или при окончателното ѝ превземане от вражески елементи, българските имигранти и техните наследници също ще бъдат подложени на постепенно (или внезапно) изтребление. Ако не вярвате, вижте съдбите на всички народи, чийто държави по една или по друга причина са били унищожени – палестинци, кюрди и т.н.

Който не е разбрал досега за 26 години „преход“, нека да му го кажем в пряк текст: В предвидения бъдещ нов световен ред място за българи не е предвидено! Там е оставено място само за слуги и господари. Според мерките на тези, които днес дърпат конците на световните процеси, българите не влизат нито в едната категория нито в другата. Кръвта, която тече в жилите ни не е англосаксонска или (според тях) „богоизбрана“, следователно е недопустимо ние да станем господари. Това се вижда от отношението на западните елити към собствения ни, така наречен елит. В най-добрият случай отношението на западния елит към нашия е прикрито презрително, а в най-лошия е открито презрително. За равнопоставеност и дума не може да става. Те в момента просто изчакват процесите да бъдат доведени до своя логичен край, след което са планирали масово изтребление на изкуствено създадения от тях „български елит“. От друга страна българите се раждат прекалено природно интелигентни и умни, за да бъдат полезни на господарите в качеството си просто на обикновени роби.

Така че ако посоката в която се движи в момента България не се обърне рязко в следващите 2-3 години, крахът и окончателната ни ликвидация като нация е просто неизбежен. Затова пък, ако посоката се обърне сега, (както астрологически е предначертано да се случи), то тогава България ще пребъде. Не забравяйте, че от личния избор на ВСЕКИ един етнически българин зависи какъв ще бъде крайния избор, който ние в следващите години ще направим като нация. В това число влизаш и ти, читателю!“

 


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8226 |29.01.2015 Д-р Методиева: Ванга, каквато я познавах... . 12| 6912 |27.12.2014 Чудо! Сияние с образа на Ванга в рождествената нощ . 15| 11548 |11.11.2014 Ванга вещае ядрени заплахи, цунамита и торнада през 2015 г. . 2| 8017 |23.11.2013 Кирсан Илюмжинов си говори с Ванга

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads