Реклама / Ads
14| 10509 |02.08.2015 НОВИНИ

Ан. Мозер: С пълзене Н. Ненчев се добра до Реформаторския блок

.
Анастасия Мозер
Земеделецът Николай Ненчев е начело на едно министерство, с което няма нищо общо. Военния министър се е добрал до Реформаторскиа блок с пълзене. Петя Ставрева не пожела да пълзи и не я приеха, категорична бе политическата емблема на прехода г-жа Анастасия Мозер по Нова телевизия.
 
Г-на Ненчева казал, че освен него никой не трябва да бъде в Реформаторския блок. Но той не е работел за реформите като нас, възмути се Мозер.

В Америка не се говори често за България. Споменава се, когато има някой мошеник Аз нямам лошо самочувствие, че съм българка в САЩ, заяви тя.

И някои европейци не знаят кой знае колко за България. Ние сме най-бедната държава в ЕС, което е срам и позор.Защото много се краде. Хората спряха да вярват, защото политиците не се интересуват от обикновения български гражданин. Била съм в парламента, но не съм си купила два-три апаратамента или комплекси по морето, коментира Мозер.

Не мога да ви кажа, кой е най-слабият министър. Земеделецът Николай Ненчев е начело на едно министерство, с което няма нищо общо  С пълзене каза рогатата гадинка, така тя отговори на въпрос как Ненчев е попаднал в Реформаторския блок. Петя Ставрева не пожела да пълзи и не стана, категорична бе тя.

Лютви Местан е интелигентен човек, който се възползва от обстоятелствата, които другите му предоставят в парламента, посочи тя.

Радан Кънев е малко като пиле в калчища. Те въобще не разговаряха с Петя Ставрева. Те искат само подкрепа от БЗНС, но не и друго, обясни бившата лидерка на земеделците.

С Иван Костов имахме комуникация. По всяко време се срещах с него, но не и с другите. Имаше около него няколко души, които го настройваха срещу нас - Бисеров, Бакърджиев. Той е много лоялен и привързан към своята партия и в името на това е гогов да мине през трупа на всеки, което не е хубаво, коментира още тя.

Сега сънувам разни личности български по цяла нощ. Не може да си бил в политиката и да не слушаш радиото. Не си мисля за смъртта. Не се страхувам от смъртта. Искам хората да ме запомнят с добро, откровена бе тя.

Анастасия Мозер призна, че е научила от вестниците и познат евродепутат, че е наградена с орден "Стара планина". Според нея това е чест и признание.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4616 |27.07.2015 Николай Ненчев: Усещам на гърба си хибридната война . 0| 4911 |25.07.2015 Ненчев от горящата Рила: Гасим, информираме премиера, мотивирани сме . 0| 5126 |17.07.2015 Ненчев: Допускам, че у нас има руски шпиони . 0| 4380 |16.07.2015 Ненчев: Съкратихме 380 човека

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads