Реклама / Ads
2| 4602 |03.10.2015 НОВИНИ

Цветанов: Гласувайте с номер 6 за Корнелия Маринова, за да има промяна в Ловеч

.
Ловеч
След 12 години нищо в Ловеч е време за промяна. Опонентите ни казват, че градът се развива добре, но хората, които срещнах днес тук искат промяна. Гласувайте с номер 6 за Корнелия Маринова, защото ние от ГЕРБ сме отличници и искаме номер 6 да донесе промяната в Ловеч. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Ловеч.
 
Според него, всеки може да направи правилния избор – дали да има видими резултати след 4 години управление на ГЕРБ, или да се задоволи със статуквото, което има днес в Ловеч. „Когато правителството има доверието на Брюксел, иска да има и стабилна местна власт – това може да стане само с подкрепата на ГЕРБ. Корнелия Маринова даде много от себе си в сферата на образованието и за децата на Ловеч. Поклон пред нея. Вие сте хората, които трябва да дадат началото на промяната и видимите резултати в Ловеч!“, заяви още той.

Според зам.-председателят на ГЕРБ е много важно да се правят политики, с които да се върнат младите хора по родните им места. „Да гласуваме разумно, за тези, които могат да отговорят на очакванията на хората. Областният център трябва да даде пример на всички общински градове, затова ни е необходима категорична победа в Ловеч“, посочи Цветан Цветанов.

Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Ловеч Корнелия Маринова заяви, че това, което най-много я притеснява, е обезлюдяването на Ловеч. „Това е така, защото тук от много години се провежда едно неуспешно управление. Нашата задача е да променим това. Време е да заработим със сила, дух и умения. Да превърнем Ловеч в град, в който да растат нашите деца. Това е въпрос на избор - от нас зависи всички заедно с общи усилия и с много вяра да направим Ловеч град на бъдещето – богат, красив, спокоен. Да гласуваме. Време е да гласуваме с номер 6 за Ловеч – градът с ново лице и с ново самочувствие“, призова Корнелия Маринова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6709 |01.10.2015 Цветанов: Монтана се нуждае от реформаторско управление с ГЕРБ и Дилян Димитров . 1| 4873 |30.09.2015 Цветан Цветанов: Екипът на ГЕРБ-Белоградчик е силен . 5| 5402 |29.09.2015 Цветанов: Да върнем младите във Враца с Калин Каменов . 0| 5781 |28.09.2015 Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел на управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads