Реклама / Ads
0| 4475 |11.10.2015 НОВИНИ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Елин Пелин Вяра Вучкова: За нас всеки човек е важен

.
За нас всеки жител на Елин Пелин е важен. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова по време на представянето на управленската програма за развитие на Петково на кандидата за кмет Борислав Стойчев. На събитието присъства народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева и кандидатите за общински съветници от общината.
 

„Общината, ни  градът ни, населеното ни място заслужава да работим за него, да има инвестиции. Като представители на най-голямата политическа сила, ние можем да кажем с пълно право, че ще продължим работим за видими резултати“, заяви Вяра Вучкова. Тя подчерта, че кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници са активни,  действащи хора, които искат нещата да се случват. Вучкова акцентира, че Борислав Стойчев е най-добрият избор за кмет на Петково. „Той доказа, че е успешен кмет и ще продължи да работи за развитието на Петково“, заяви Вяра Вучкова.  „На 25 октомври всички ще направим своя избор и се надявам вашия избор да е за ГЕРБ с номер 11 в бюлетината. Никой не бива да подценява своята лична отговорност за развитието на нашия град, затова апелирам към вас да гласувате“, категорична бе Вучкова.

 

„За да има още видими резултати в Петково,  отново трябва да подкрепим досегашният успешен кмет Борислав Стойчев“, заяви Галя Георгиева. Тя бе категорична, че тези избори са най-важните за населените места и за общината. „Пред  вас ще застават много хора и ще иска доверието ви, от вас зависи да направите правилния избор за по-доброто бъдеще на децата ни, за по-доброто бъдеще на общината“, подчерта Георгиева.

 

„Ще продължа да работя за развитието на Петково. За тези четири години постигнахме много високи резултати, спечелихме доверието на хората и ще продължим да го затвърждаваме", каза  кандидатът на ГЕРБ за Петково Борислав Стойчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3200 |11.10.2015 Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: Продължаваме да инвестираме в селата . 0| 3534 |11.10.2015 Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска се срещна с жителите на с. Драгичево . 0| 4412 |11.10.2015 Добри Беливанов и Делян Добрев: ГЕРБ-Хасково подкрепя развитието на спорта и на младите таланти . 0| 3744 |10.10.2015 Кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков разговаря с търговци и купувачи на видинския пазар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads