Реклама / Ads
35| 8354 |11.09.2014 НОВИНИ

Луна: Аз и мои приятели искаме да си отворим сметки в КТБ

.
Кои са истериците? Това попита в сутрешния блок на ТВ7 фолк певицата Луна премиера Георги Близнашки, който вчера окачестви вложителите в КТБ именно като истерици. Луна заедно с Вера Ахундова - мениджър на фирма със сметки в КТБ, и Даниел Божилов – организатор на протестите „КТБ alive“, които гостуваха заедно с нея в предаването, са вложители в банката на Цветан Василев.
 
Г-н Близнашки, когато обиждате българския народ по време на предизборна кампания, много Ви моля, да дойдете при нас на 15 септември (поредния протест пред БНБ на вложителите в КТБ, б.р.), за да защитите своята позиция, призова Луна служебния министър-председател. Какъв е смисълът да управляваш истерици, пита тя. Според певицата конкурентните банки също имат апетити към КТБ. По думите й опорочаването на името на банката и определяйки вложителите на тази банка като прокажени са повод за гордост.

„Дори искам да си отворя втора сметка в КТБ, мои приятели също. По този начин ние да внесем пари", категорична бе тя. Искаме банката веднага да отвори, защото правата са ни нарушени, подчерта изпълнителката и обеща да посвети песен на Близнашки.

Съкратихме 40 души, а бяхме пуснали обява за назначаване на още 50, заяви от своя страна Вера Ахундова. Не разбирам защо така се спекулира с т. нар. държавна или ликвидна помощ, недоумява тя и допълни: „Много нелепо се прави разделение на малки и големи вложители. Бяха извадени пенсионери, те са вложители на банката“. Ахундова разкри, че приходите от банката на година са били 64 млн. лв. от кредитна дейност. "Значи банката е печелила", констатира тя.

Няма да спираме протестите, ние нямаме друг избор, категоричен е и организаторът на „КТБ alive“. Даниел Божилов е на мнение, че реално ще бъдат погазени и правата на учениците на 15 септември, защото част от родителите им са клиенти на КТБ, притеснени са и не могат да подготвят децата си за училище. Нашето недоволство е насочено към цялата държава, аргументира се той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5177 |08.09.2014 Бившият шеф на МО: Искаме да се строят патрулни кораби . 49| 14735 |07.09.2014 Луна: Иван Искров е срам за нацията. Да се извини! . 55| 6270 |22.08.2014 Радан Кънев: Не искаме Борисов за премиер . 6| 5148 |30.07.2014 Надзиратели: Вдигаме стачка, не искаме 12-часови смени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads