Реклама / Ads
39| 6086 |10.10.2014 НОВИНИ

Рашидов: Недостойно е пудел да лае срещу каракачанка

.
Вежди Рашидов
Това е дебатът Бойко да не е премиер, посочи ексминистърът и каза, че това е най-недостойният дебат.
 
Самата ситуация е много сложна, заяви по БТВ Вежди Рашидов, вече депутат от ГЕРБ. Правителство трябва да има, защото е дошло време, че не става въпрос за партии; държавата е в тежък колапс - енергийна, банкова, духовна тежка криза. Българският народ не е добре, не политиците, каза той.

Всички да забравят партийните си пристрастия, защото има една дилема - как българската държава да се оттласне от кризата. Вече има значение министрите не просто да слагат пагони на министри, да говорят с чужди фрази, а да не преместят два камъка. Отиването на следващи избори е самоубийство за държавата.

Дебатът дали Борисов да е премиер е най-недостойният дебат; не е нормално да се говори такова нещо, смята Рашидов.  Който е лидерът, той трябва да е премиер, иначе пуделът лае срещу каракачанката, посочи той. И поиска къщичката да се построи от добри строители, а не философи.

Рашидов щял да си мисли дали би станал отново министър, ако го поканят.

Ако днес шахът е подреден така, за това са виновни негласуващите българи. И ако това продължи, след няколко години държавата ще бъде управлявана от ДПС и от хора от циганските махали. Не може само като пеликани да ревем "това не ни харесва, онова не ни харесва". Обидно е да не се признава това, което Борисов е направил - магистрали, канализации и т.н. Не бива и грешките да се крият, каза Рашидов.

По темата КТБ той каза, че някой иска да краде парите на хората, но добави, че много неща ще излязат. Кризисните точки на света са Далечният, Близкият изток и Марица изток 2, изреди Рашидов. На високо ниво участват много хора; това е криминален акт; имало е хора, които седмица преди това са предупредени да си изтеглят авоарите, разкри Рашидов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5035 |27.09.2014 Вежди Рашидов: Културата печели при управлението на ГЕРБ . 26| 4390 |18.09.2014 Вежди Рашидов: Искров е осъден морално от 500 000 българи . 55| 6209 |14.08.2014 Рашидов: Ще се лее много кръв! Ще има искове към държавата! . 42| 9943 |10.07.2014 Рашидов: Гечев се изака в гащите, а въшката стана динозавър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads