Реклама / Ads
13| 6533 |18.08.2014 НОВИНИ

Тодор Тодоров пред Фрог: Младежът, залял Нона с боя е психопат

.
Няма такъв вариант единият ден Петър да е горд от постъпката си по телевизията, а на другия ден в съда да се разкайва. Това каза пред Фрог нюз криминалният психолог Тодор Тодоров по повод думите на Петър Бакалски в съда, че съжалява, че е залял с боя бившата си приятелка Нона.
 

 

Най-вероятно е разбрал, че ще му се облекчи положението, ако по някакакъв начин каже, че не е искал да се стига до там. Така или иначе е постъпил като човек с болно его, който като го зареже приятелката му не може да го преглътне. Това, което прави в момента е да се спаси, категоричен е експертът.  

Според него Петър е психопатен тип. Много често психопатните личности успяват да намерят доста добри механизми,  за да контролират поне за известен период от време хората до себе си. За жалост те пък от своя страна могат да стоят цял живот до тях и да се чудят после защо са постъпвали по този начин. Психопатите го умеят това нещо. По някакъв начин  карат човека до себе си да се чувства важен, като казват например, че ще си режат вените. Така, че може да е манипулирал жертвата точно на тази основа. Такива хора не могат за толкова кратко време да си променят мнението и да преживеят катарзис, защото този човек явно не разполага с този ресурс.  За това е важно  да полачи справедлива присъда за деянието си, смята Тодоров.  

 

Психологът мнокократно се е сблъсвал с подобни примери в практиката си.  Просто не искат да губят нещо, което са решили, че не може да си позволят да загубят. Това момиче не е безкрайно ценно отколкото всяко едно друго. В случая проблема си е при него, защото той бива изоставен. Имах случай, при който един мъж беше причаквал приятелката си и няколко пъти е плисвал в очите й течност.  Не киселина, но идеята му беше да я уплаши, да я държи в напрежение и подчинение. Накрая същият този психопат беше убил гаджето й. Тези хора не са за подценяване, защото при тях нещата са почти клинични. Ако в бъдеще Петър не предприеме някакави действия за терапевтиране положението при него ще се утежни, категоричен е криминалния психолог. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5172 |18.08.2014 Бащата на Уикилийкс се предава . 18| 5041 |17.08.2014 "Десните" на протест пред посолството на Русия . 21| 10750 |15.08.2014 Шок! Депутати и министри на наркотици преди митинги? . 21| 6406 |14.08.2014 Д. Йончев пред Фрог: С това правителство сме в зоната на здрача

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads