Реклама / Ads
23| 8102 |17.04.2024 ГЛАСЪТ

Всичко върви по план - плана на премиера Борисов. Жътвата започна, честити честни и демократични избори!

.
Дотук никакви изненади. Борисов пое функциите на премиер. Главчев е подизпълнител - изпълнява и сменя министри. Борисов командва парада. Заедно с президента Радев, да не забравим тази малка, но много важна подробност. Скоро ще стане дума колко отдавна и колко топли са станали връзките между пилота и пожарникаря.
 

И така, всичко върви по план.

 

По план се развиват реформите в прокуратурата и въобще в магистратурата. Което означава, че не се развиват, но точно такъв е планът. Тук важи уводната част. Борисов е начело на кабинета и както беше доскоро, държи под контрол държавното обвинение. Важно му е – всички знаем защо. Дали Сарафов е негов човек? Вие го казахте.

 

Волгин, Пьотр Волгин, е кандидат за евродепутат от листата на „Възраждане“. Който е изненадан да вдигне ръка. Няма вдигната ръка. И тук нещата се движат планирано. Водещият на „Говорит Москва“ по БНР ще говори от Брюксел след някой месец, но предаването остава „Говорит Москва“. План А на копейките се реализира съвсем точно. За протокола: Волгин ще получава основна заплата от 8759 евро. Към тази сума ще получава още над 4500 евро за разходи за офисите си. Този детайл е любопитен, защото Волгин ще агитира против еврото, каквато е една от главните опорки на вожда Костадинов. Дали Волгин ще обръща еврото в рубли? Ако да, ще се радва на 1 350 000 рубли месечно. Готов милионер!

 

Сменят шефове на високи постове по списък с хора на ГЕРБ. По-точно на Борисов. Че с какви други? Така е по план. Планът на Бойко.

 

Планирано е било и изказването на вътрешния министър Калин. Той заяви, че вече бившият главен секретар Коцев е нанесъл "репутационни щети" на вътрешното ведомство. Себе си Калин не споменава. Явно смята, че допринася за положителния имидж на системата. Спазвай плана, Калине. Браво!

 

И митниците... Контрабандните канали. Връщат си ги. Кои си ги връщат? Е, хайде сега... не сте толкова наивни.

 

Атаките с компромати не спират. Няма и да спрат, процесът ще се денацифицира, само гледайте. Кодовото название на операцията е "каракачанки срещу пудели".

 

Всичко върви по план, както се убеждаваме. Но планът е лош. Много лош. Според мен и някои мои познати.

 

За планиращите планът е добър. Супер добър. И ще става още по-добър, бъдете спокойни деца.

 

Зърнарите също да са спокойни, гадният министър го махнаха. Жътвата може да стартира. Много е рано? За другата жътва говоря...

 

Честита предизборна кампания. Честити честни, демократични и свободни избори!

 

Емил Азар

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 10794 |16.04.2024 Нещо лично към магистратите, недоволни от реформите: Не ви пожелавам това, което причинявате на други! . 12| 6761 |13.04.2024 Войната на снимките: Българският елит плаче за „тоягата на Хувър“, но няма народ да удари! . 14| 6852 |10.04.2024 Безценен съвет: Вече сте мъртви, но запазете самообладание. Да живее шефът! . 28| 5866 |09.04.2024 Ще нападне ли Русия САЩ заради "куфара с лед"? Какво е общото между Аляска и освобождението на България?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads