Реклама / Ads
2| 9065 |29.05.2013 АКТУАЛНО

Небесни послания висят в БТА

.
Снежана Петрова Източник: БТА
Небесни послания, космическа любов и руни на щастието озариха пресклуба на БТА на 28 май вечерта. Художничката Снежана Петрова представи изложба живопис на магически символи.
 

Дарбата си открила преди години, когато започнала да изобразява чудни и мистични светове. Успоредно с това пишела и послания в стихотворна форма, подсказани й от духовни учители.

„Моите картини са пропити с любов – любов към човека, към Космоса, към Вселената. Изкуството ми е абстрактно. Всеки може да види в тях това, което подсъзнанието му подсказва. Картините, които представям в изложбата, съм създала през последните няколко години. Тя бяха много плодотворни в творчески план за мен...”

Наскоро Снежана Петрова издаде втора стихосбирка - „Космическа любов”. Първата излезе от печат през 2000 г. и се казва „Какво е любовта?”. Преведена е и на френски език. „В заглавията на моите картини и стихосбирки присъства думата любов, защото това е чувството, което ме вдъхновява”, споделя арт дамата.

„Символите, които показвам, наистина са малко мистични, по-странни, по-непознати за Вас, защото са открити преди шест-седем години от едни германци, но са кодирани преди 12 000 години от атлантите. Самите символи влияят на енергията на човека, както на физическото, така и на емоционалното и на менталното тяло. Всеки един символ си има своето име и оказва голямо влияние върху балансиране на самото тяло на човека. Вселенските символи на Крион (Kryon) дават равновесие на вътрешния ни свят и спомагат за прехода на човек в ново измерение. Всеки има нужда да се лекува в този свят, в който енергията е прекалено много негативна.”

Снежана Петрова живее в Мездра и няколко години се занимава със собствен бизнес. Завършила е ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград със специалност „Икономика и управление в социално-културната сфера, мениджмънт на културата”, а по-късно завършва още две специалности в същия университет – „Здравен мениджмънт” и „Учител по икономически дисциплини”. Творческата същност е водещата за Снежана Петрова. Тя рисува абстрактни теми с пръсти и маслени бои. Първата си самостоятелна изложба открива през май 2011 г. в Бургас. Следват изложби и в София, Враца, Ботевград, Созопол. Предстоят й такива по цялото ни Черноморие и по балнео- и спа-курортите ни в страната.

Снимка: БТА
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7113 |28.05.2013 „България си ти!” подпомогна бала на момче, учило на свещи . 1| 7911 |27.05.2013 Бобо и Печенката пяха на бала на Петър - едно от 13-те деца от бедно българско семейство . 0| 8888 |27.05.2013 Васил Петров и „България си ти!“ изненадаха абитуриента Мариян от многодетно семейство от Гурково . 1| 7404 |24.05.2013 "Книги в метрото" за всички

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads