Реклама / Ads
0| 8621 |12.08.2017 МИСТЕРИИ

Ретрограден Меркурий започва от 13-ти август. Отложете всичко важно!

.
Отново дойде времето, в което планетата Меркурий навлиза в ретроградната си фаза. Трябва да бъдете подготвени за доста недоразумения в сферата на комуникациите.
 
Очаквайте много объркани телефонни обаждания или изгубена поща. Може да ви бъде трудно да се изразявате ясно и около вас да изобилстват клюките. Вероятни са повреди по компютри, различни електронни устройства и системи.  Не купувайте и не продавайте скъпи вещи Ако пътувате по бизнес дела, то нека да са свързани със стари клиенти, а когато е за удоволствие – нека да е свързано с места от детството, съобщават астролози.

В любовните отношения ще се създават доста недоразумения. Но това е време в което да намерите стари приятели. Какво да правим и какво да не правим?  Меркурий е планета, посветена на гръцкия бог Хермес, който e тясно свързан с интелекта, общуването, информацията, търговската дейност. Под ретроградно движение на планетите се има предвид, че на нас от Земята ни се струва, че тя се движи напред, после забавя ход, спира и започва да се връща назад.

Когато Меркурий е ретрограден, отложете подписването на каквито и да било договори – лични и делови, защото има голяма вероятност да изпуснете нещо важно. Избягвайте да изпращате по пощата важни документи, скъпи подаръци или да правите покупки онлайн, пратката може да се загуби или вие да направите грешка с избора на една или друга стока поради недобре разбрана информация или нещо скрито, заради което след това трябва да се оплаквате.

По възможност отложете пътешествията, освен ако това е невъзможно, не се осланяйте на „може би“ при избора на място за пребиваване, добре е всичко да сте уточнили и планирали от по-рано. Преди отпътуването не забравяйте да проверите документите си и всички необходими неща. Ако вашата работа е тясно свързана с информационните технологии, информацията, преподаването… през времето на ретроградност на тази планета е наложително да се отнасяте особено внимателно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 9122 |01.03.2017 Гафовете с български дипломати не започват от днес . 0| 4708 |10.09.2016 Ретроградният Меркурий ни прецаква в работата . 0| 6885 |18.09.2015 Пазете се! Настъпва хаос по време на ретроградния Меркурий

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads