Реклама / Ads
0| 5370 |09.02.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Агенцията за предприятията финансира български фирми в Техномебел и Светът на мебелите

.
Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (ИАНМСП) ще финансира частично участието на български фирми в специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Двата форума, които тази година ще се проведат от 19 до 23 април, се организират от Интер Експо Център съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП).
 

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ са най-значимите форуми в България за  мебели, машини, материали и аксесоари за производството им. Последното издание на двете изложения беше посетено от 9500 души от България и 29 други държави. В изложенията участваха 157 фирми, които представиха своите продукти и услуги на площ от 12 хил. кв.метра.

БКДМП e партньор на ИАНМСП в процедурата за подпомагане участието на малките и средните предприятия в ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Агенцията ще финансира не по-малко от 500 кв. м за включването на българските компании от мебелната индустрия, като поема 80 или 90% от разходите на всяка одобрена фирма за наем на изложбена площ до 24 кв. м, за проектиране и изграждане на щанд.

Кандидатстването става чрез подаване на документи в офиса на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост до 22 февруари. Повече информация може да получите на https://www.sme.government.bg/ или да се свържете директно с камарата (г-жа Росица Пешева, тел.: 02/ 963 42 9902/ 963 42 99, e-mail: r.pesheva@timberchamber.com).

                  

През последните години ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ  са много успешни и интересът към тях постоянно се увеличава. Тази година за първи път изложенията заемат всички шест изложбени зали на Интер Експо Център.

Към момента 25% е ръстът на заявените площи за участие в специализираното изложение в областта на мебелното производство ТЕХНОМЕБЕЛ спрямо същия период на миналата година, съобщиха от Интер Експо Център. Два месеца преди началото на специализираното изложение за всички видове мебели и мебелни аксесоари СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ  90% от площите вече са заети.

От 2012 г. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провеждат  паралелно. Това дава възможност на бизнеса и крайния потребител да видят всичко за мебелната индустрия на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4951 |06.05.2015 България иска по-голямо финансиране от Брюксел по ОП "Транспорт" . 2| 5549 |03.11.2014 В Брюксел обсъждат възможности за финансиране на магистрала „Хемус“ с европари . 2| 13305 |17.07.2014 „БАБХ стартира нов проект, финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет” . 2| 6286 |16.12.2013 България ще финансира проекти за екологична инфраструктура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads