Реклама / Ads
6| 5923 |03.03.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

България-партньор на ловно изложение

.
България представя възможностите си за ловен туризъм на едно от най-престижните ловни изложения в Европа.
 

Българска делегация, водена от премиера Бойко Борисов, заминава на посещение в Кралство Испания от 3 до 5 март.
По време на визитата ще бъде проведена среща с министър-председателя Хосе Луис Родригес Сапатеро. Планирана е среща на министър Трайчо Трайков с министъра на индустрията, туризма и търговията Мигел Себастиан. Те ще обсъдят икономическите отношения между двете страни, както и възможностите за задълбочаване на сътрудничеството. В рамките на посещението в Мадрид на 3 март ще се състои и откриване на Испано-българската търговска камара в Мадрид.
На 4 март ще се проведе и Икономическо-инвестиционен форум, организиран от Конфедерацията на испанските предприемачи. Там министър Трайков ще представи основните мерки на правителството за насърчаване на инвестициите и за облекчаване на бизнес средата. Министър Трайков ще участва заедно с министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов в откриването на изложението „Венатория" - една от най- престижните прояви в областта на лова, риболова и хоби-туризма в Европа.

България е страна партньор на настоящото изложение и ще участва със самостоятелен щанд. Мотото на българското участие тази година е "България - Улови трофей".

За пета поредна година България участва в Мадридското ловно изложение, но за първи път е страна-партньор. В рамките на ловния салон изложителите представят пълна гама от оборудване за лов и риболов – оръжия, облекла, принадлежности, високопроходими превозни средства, стоки за пътешествия и туризъм, произведения на изкуството на ловна тематика. На щанд, оформен като ловна къща, с място за гости и за преговори, България ще представи национална сбирка от ловни трофеи от благороден елен, дива свиня, сръндаци, муфлони и диви кози, отстреляни у нас. Ще предлагаме рекламни материали на всички държавни ловни стопанства в страната, за да се представят условията за ловен и алтернативен туризъм. Затова и участието на страната ни ще премине под надслов "Улови трофей". Като страна-партньор, България ще промотира и производството на няколко винарски изби у нас.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5322 |12.02.2011 Туризмът на престижно изложение в Прага . 3| 6634 |16.02.2010 Домати като грозде представят на изложение в Пловдив . 0| 4733 |08.10.2009 Уебизложение събра у нас експерти от цял свят . 0| 6080 |24.06.2009 Свети Влас за четвърти пореден път домакин на яхтено изложение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads