Реклама / Ads
1| 4297 |02.03.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

България се рекламира на международното туристическо изложение в Будапеща

.
България се представя с комбинирани туристически продукти и услуги на Международното туристическо изложение „UTAZAS“ в Будапеща, Унгария, което се провежда от днес до 5 март 2017 г. Министерството на туризма рекламира страната с информационен щанд от 55 кв.м, на който са застъпени разнообразни туристически оферти.
 

Възможностите си за целогодишен туризъм промотират две туристически фирми и общините Русе, Банско, Варна и Елена. Основното търсене на пазар Унгария към България са ваканции и маршрути, съчетаващи културно–исторически забележителности, СПА и уелнес процедури, морски, зимен и екотуризъм. Участието на страната ни в 40-ата туристическа борса в Будапеща е насочено към привличане на нови туристи от Унгария, повишаване информираността на посетителите за потенциала ни като целогодишна дестинация, както и разширяване на пазарните ни позиции в региона.

 

Борсата в Будапеща е най-големият туристически форум в Унгария. Насочена е към масова публика и професионалисти и е сред най-значимите в областта на масовия туризъм в Централна и Източна Европа. Настоящото издание на „UTAZAS“ се очаква да бъде посетено от над 35 000 души за четирите дни. През тази година се представят над 380 изложители от 29 страни. Унгария е сред важните европейски пазари за българския туризъм. През 2016 г. броят на унгарските туристи, посетили България, е близо 94 хил. души, с което се бележи ръст от около 14% спрямо предходната година. На борсата в Будапеща стана ясно още, че унгарците все повече търсят като нови продукти къмпингуването и ски туризма в Европа.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 9186 |27.02.2017 Костов: България да излезе от валутния борд . 4| 6605 |20.02.2017 Експерт: България да забрави за „Южен поток“ . 0| 4448 |26.01.2017 „Рефан България“ с отличие за социална и публична ангажираност от Forbes Business Awards 2016

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads