Реклама / Ads
0| 5505 |11.06.2007 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Българите предпочитат нашето море пред Гърция и Турция

.
Слънчевото време през почивните дни привлече стотици хиляди туристи по Черноморието. Тази година масово българите предпочитат за своята почивка нашите курорти пред съседните в Гърция и Турция. Причината е, че тук те могат да се възползват от качественото обслужване, което предлагат хотелите ни на добри цени.
 
„Курортите Слънчев бряг, Албена и Златни пясъци дават преференциални цени за българите. Моите колеги най-после се убедиха, че българинът е един добър клиент и трябва по-голямо ухажване и внимание, за да може да се чувства добре. Тенденцията е да разширяваме този интерес към българите, за да направим целогодишни за посещение нашите курорти", коментира Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Тези курорти са любима дестинация и за много чужденци от Германия, Великобритания, скандинавските страни и други, които са привлечени от доброто качество на услугите.

 

 IMG_6395 copy.jpg  снимка Вяра Йовева

Туроператорите им организират и различни развлечения и сафарита, както и практикуването на селски туризъм в съседните на курортите селца.

Слънчев бряг е предпочитан и от младежите, тъй като предлага различен тип почивка. Предимство е мащабът на предлагането, изключително голямото разнообразие от атракции, заведения, дискотеки, барове и т.н. Материалната база, изградена в последните няколко години, с право се признава за една от най-модерните в Европа. Плажовете са атрактивни с красиви заведения и множество развлекателни услуги. През юни има и специални цени. Това е и друго предимство, което ще привлича още повече туристи през този месец."ФН"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5851 |23.05.2007 Дъждовете не уплашиха българите, те вече потеглят към морето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads