Реклама / Ads
0| 5504 |09.03.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Българска строителна седмица представя новости в бранша

.
От 10 до 14 март 2009 г. в Интер експо и конгресен център в София ще се проведе деветото издание на международната специализирана изложба „Българска строителна седмица“.
 

Участниците ще представят различни модели машини, оборудване и техника за строителни дейности.

Ще бъдат демонстрирани ергономични и енергоспестяващи решения за хидро- и топлоизолации, съвременни системи за саниране на жилища и ремонти на сградния фонд, излолационни системи, нови модели дограми, прозорци и други.

Освен български фирми на изложението ще участват компании от Германия, Турция, Австрия, Великобритания, Полша, Чехия, Италия, Унгария, САЩ, Македония, Гърция и други.

st_sedmica_1.jpg  снимки Вяра Йовева

Баварското министерство на икономиката, инфраструктурата, транспорта и технологиите и Байерн Интернешънал отново са организатори на колективното участие на фирми от провинция Бавария, Германия. Отново с национално участие се представя и Република Турция.

Колективно участие са подготвили Хърватия, Чехия и Австрия. Строителните предприемачи ще могат да се запознаят с различни модели машини, оборудване и техника за строителните дейности. Сред експонатите ще бъдат товаро-подемна техника, машини и оборудване за редица важни строителни дейности, много машини и инструменти. Визитната картичка на изложбата допълват машини за арматура, циркуляри, фасадни и модулни скелета, кофражни системи и др. Интересен e секторът с бетонобъркачки, миксери, телфери, машини за рязане на камък, машини за нанасяне на мазилка, както и вибродъски. Ще бъдат показани приставки за пробивни машини, верижни товарни съоръжения, инструменти и оборудване за манипулации с бетон, отстраняване на ръжда и бои, машини за изравняване големи подови повърхности, инструменти с въздушна струя и др. Ще бъдат демонстрирани още ергономични и енергоспестяващи решения за хидро- и топлоизолации, съвременни системи за саниране на жилища и ремонти на сградния фонд, излолационни системи, нови модели дограми, прозорци и др. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5684 |14.01.2009 Правим национален бранд, с който ще се представяме като дестинация . 3| 5454 |22.10.2008 „Албена” се представя на туристическа борса в Букурещ . 1| 9747 |08.10.2008 ПИБ представя златни монети с легендарния кораб „Баунти” . 2| 5978 |30.09.2008 Последни слънчеви дни преди дъжда и студа в края на седмицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads