Реклама / Ads
0| 5824 |08.09.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации в София с ортопеда д-р Дженгиз Чабукоглу на 18 и 19 септември 2020

.
д-р Дженгиз Чабукоглу
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново ортопедa от световна класа – д-р Чабукоглу на 18 и 19 септември в София. Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.
 

Именно по този повод той ще проведе двудневни, напълно безплатни консултации за български пациенти с ортопедични заболявания, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лечение в чужбина.

 

Д-р Чабукоглу е добре познат в родината си и в чужбина с изключителната си работа при деца с увреждания и ортопедични проблеми. Главната специалност на д-р Дженгиз Чабукоглу е именно детската ортопедия. Специалистът е един от най-добрите хирурзи в областта на ортопедичните заболявания при деца, като например детска церебрална парализа.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания желаещи да посетят безплатни консултации на д-р Чабукоглу, трябва да си запишат предварително час на телефоните на здравния център.

 

Кой е д-р Дженгиз Чабукоглу?

Той е роден през 1969 г. в Ерзурум / Хънъс. Учил е в основно училище в Кършехир, а средното си образование завършва в гимназията в Анкара. През 1985 г. постъпва в Медицинския факултет на университета Ondokuz Mayıs и завършва през 1991 г. През 1996 г. започва работа като асистент в Медицинския факултет на Мармараския университет, катедра по ортопедия и травматология. През 2001 г. започва кариерата си в частна болница в Пендик като специалист по ортопедия и травматология. В последствие е назначен като главен лекар в същата болница и работи като специалист по ортопедия и травматология. По-късно д-р Дженгиз Чабукоглу напуска частната болница в Пендик заради специализация. От 2012 до 2018 г. работи като специалист по ортопедия и травматология в частна болница. От септември 2018 г. д-р Чабукоглу работи като специалист по ортопедия и травматология в Университетската болница в Окан.

 

Специалност:

·         Педиатрична ортопедия (детска ортопедия)

·         церебрална парализа

·         тибиална хемимелия (тибиална агенезия)

·         песекиноварус

·         развитие на дисплазия на бедрото (изкълчване на тазобедрената става)

·         фибуларна хемимелия

·         болест на Пертес

·         деформации

·         спортна ортопедия

 

Медицински интереси:

·         Лечение с Eswt

·         Лезии на хрущял на глезена

·         Проблеми с ахилесовото сухожилие

·         Замразено рамо

·         Обща ортопедия

·         Артроскопични операции

·         Разкъсване и възстановяване на менискуса

·         Възстановяване на предните кръстовидни връзки

·         Артроскопско възобновяване на ротаторна обвивка

·         Изкълчване на раменете

·         Наранявания на лигаменти

·         Колянна протеза

·         Смяна на тазобедрената става

·         Лакътна протеза

·         Раменна протеза

·         Протези и импланти

 

Терапии, които провежда д-р Чабукоглу:

·         Спинална и епидурална анестезия

·         Артроскопска хирургия

·         Лечение с Prp

·         Хормонална терапия

·         Операция за изкълчване на коляното

 

Д-р Дженгиз Чабукоглу има множество доклади и статии, публикувани в национални и международни медицински списания. Награждаван е не веднъж за експериментални изследвания. Член е на Турската асоциация по ортопедия и травматология, Съвета по обучение на турските ортопеди и травматолози, Турската детска ортопедия и Медицинската камара в Истанбул.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Дженгиз Чабукоглу в София на 18 и 19 септември 2020 трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 087 850 0940 или 0879 009 742 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Дженгиз Чабукоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

 

#здраве #медикълкараджъ #лечениевчужбина #лечение #medikalkaraci #консултации #безплатниконсултации #бъдиотговорен #погрижисезасебеси #ортопед #ортопедия #здраветоенайценно #здравнагрижа #грижазаздравето #заздравето #medicaltourism #медицинскитуризъм #karacitoutsmedical #караджътурсмедикъл #медицина #ортопедичнизаболявания #педиатричнаортопедия #Артропластика #детскаортопедия #ортопедичнипроблеми #спортнаортопедия #травматология #Артроскопия #Реконструктивнахирургия #детскацеребралнапарализа

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7584 |17.08.2020 На 21 и 22 август 2020 в София посрещаме неврохирурга доц. д-р Токташ за безплатни консултации с български пациенти . 8| 9190 |28.04.2020 „Топлофикация София“ ни смята за идиоти - мартенските сметки били изрядни . 16| 7034 |01.04.2020 Николина Ангелкова: Мислим за безплатни шезлонги и чадъри за българи при късен летен сезон . 8| 6505 |05.03.2020 От 400 до 1900 лв. при раждане в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads