Реклама / Ads
0| 5332 |06.11.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

БИО ЗОНА на най-големите в хранителната индустрия изложения

.
Интересна и богата БИО ЗОНА и ЗОНА ДИЕТА & ФИТНЕС за храни и напитки за здравословно хранене и спортен режим очакват посетителите на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК. Водещите в България и Югоизточна Европа изложения в хранително-вкусовата индустрия ще отворят врати от 11 до 14 ноември по традиция в Интер Експо Център - София.
 

И тази година двете зони са запълнени, а интересът за включване на нови изложители е постоянен. Биопроизводителите за шеста година ще представят своите продукти в рамките на колективен щанд, организиран от Българска асоциация Биопродукти.

 

„Зелена“ витрина

 Посетителите ще открият разнообразие от био плодове и зеленчуци, плодови сокове и вина, мед, орехи, бадеми, сушени плодове, телешко месо, био козе мляко и млечни продукти, биотор, етерични масла. В БИО ЗОНА ще видите още био почистващи и перилни препарати, био козметика. Не на последно място ще има редица „зелени предложения“ за подреждане на витрината. Уникални рекламни стелажи от екологични материали са по-добрият аналог на картонените и метални стелажи в търговските вериги. Те се сглобяват и разглобяват без нужда от крепежни елементи.

Българска асоциация Биопродукти подготвя форум „Предизвикателствата за био сектора в настоящия програмен период“.

 

Garden to Business

На 13 ноември Garden to Business форум@SIHRE (G2B форум) ще събере на едно място производителите на български храни с ресторантьори, хотелиери и професионални готвачи. G2B форум се организира за първи път по време на СИХРЕ. Целта е повече пресни и качествени продукти да достигат не само до пазарите, но и до заведенията за хранене. Организатор на Garden to Business форум е групата Хранкооп.

Любителите на спорта и здравословното хранене ще имат голям избор от напитки за пречистване на организма, диетични храни, билки, ядки и натурални продукти и козметика. Козметични продукти от шипково масло подхранват кожата и предпазват от замърсяване.

 

Билки от планината срещу заболяванията      

Натурални и лечебни билки от планините не съдържат хормони и консерванти, помагат дори срещу по-тежки заболявания. Други фирми предлагат продукти с минерала зеолит и по-високо съдържание на клиноптилолит. Голям избор на продукти от билки – коприва, маточина, невен, допълват моделите за натурална козметика. Ще откриете живи напитки за добро храносмилане и детоксикация, капучиното и  кафето също могат да бъдат здравословни.  Газирана напитка с минерална вода от Алпите и с билки действа успокояващо и релаксиращо преди сън.

 

Уреди за здравословно хранене

Уреди за здравословно хранене – машини за сок, за блендиране, за сушене ще предложат голям избор за дома и бизнеса.

Правилното хранене е на първо място за доброто здраве, което е приоритет и за Българското дружество по хранене и диететика. В тази връзка Дружеството ще организира дискусия:  “Ролята на българските традиционни храни в здравословното хранене”.

 

Хранителната (р)еволюция се проявява със стила на живот. Чистата храна е предизвикателство за съвременния вкус, защото все по-трудно я разпознаваме и използваме. Хубавото е, че плавно се връщаме към традицията, която оживява с нови и съвременнни модели за правилно и здравословно хранене.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5046 |03.11.2015 Нови технологични решения завладяват най-големите изложения за храни и напитки . 0| 4697 |31.10.2015 Шефът на ЕЦБ: Въпросът за допълнително икономическо стимулиране на Еврозоната остава открит . 0| 5379 |07.07.2015 Калфин: Еврозоната няма да е добре за икономиката ни . 0| 8638 |04.07.2015 Стив Ханке: Влезе ли България в еврозоната, тръгва по гръцки път

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads