Реклама / Ads
0| 4296 |08.02.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Black Refan Weekend е тук - зарадвай любимите си хора с Refan Gold Collection на отлични цени!

.
Refan
Подгответе се за Свети Валентин и 8 март с REFAN!
 

Българският козметичен бранд обявява BLACK REFAN WEEKEND с до 20% намаление за всичките си клиенти!

С израз на уважение и любов към клиентите си пловдивският козметичен лидер обявява BLACK REFAN WEEKEND от 10 февруари (петък) до 12 февруари (неделя). По време на кампанията с отстъпката от до 20 на сто могат да се закупят продукти от иновативната козметика на REFAN, благоуханни сапуни – ръчно изработени и глицеринови, уникални свещи, релаксиращи соли за вана. В категорията на парфюмите отстъпката се отнася до най-бляскавото попълнение в колекцията на REFAN – мъжките и дамски аромати от REFAN GOLD COLLECTION. Изисканата серия предлага както индивидуални парфюми, така и елегантно опаковани комплекти, включващи парфюм и козметика за тяло в същата ароматна гама - за дамите: душ-гел и лосион за тяло, а за господата: шампоан душ-гел.
Още с появата си REFAN GOLD COLLECTION предизвика огромен интерес и е желан подарък за предстоящите празници - Свети Валентин и 8-ми март.

BLACK REFAN WEEKEND със своите до 20% намаление е чудесна възможност за всички, които искат да напазаруват любимите си продукти на по-добри цени, както и да зарадват със стилни и качествени подаръци близките си хора, без да съсипват собствения си бюджет.
Магазините на REFAN, част от кампанията, ще бъдат отбелязани с атрактивния знак за BLACK REFAN WEEKEND, който няма как да не забележите!

Повече за кампанията можете да научите на https://www.refan.bg/news/black-refan-weekend-vzemi-lyubimata-si-kozmetika-na-po-dobri.664

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5367 |06.02.2017 BLACK REFAN WEEKEND – вземи любимата си козметика на по-добри цени! . 0| 4327 |12.12.2016 REFAN отново със „Златно сърце“, този път - за подкрепа на спорта . 0| 4457 |05.12.2016 Коледа идва по-рано с BLACK REFAN DAY

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads