Реклама / Ads
5| 5748 |09.06.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Борисов към бизнеса: Ние ще се оправим, ама вие няма да можете

.
Не се подвеждайте, защото ние ще се оправим и в опозиция, но след това вие няма да можете да се възстановите. Това каза премиерът Бойко Борисов на бизнеса на Годишните награди на КРИБ 2016.
 
"По-скоро бих се обърнал към вас като партньори, защото за съжаление в политическата класа такива нямаме. Изпълнено е с популисти, националисти, безспорни лъжци, които предлагат и говорят за неща, които вие прекрасно знаете, че те не могат да станат", каза още премиерът. „"На вас да ви обясняваме за инвестиции, за борбата с контрабандата, за колко са повече парите в бюджета, как ги разпределяме, всички вие ги знаете”, обърна се Борисов към работодателите. „Да се хвалим или да агитираме, не виждам смисъл”, посочи той.

„За каква социална политика ще говорят БСП. „По-абсурдна” от тази няма. Затова на нас ни трябват партньори, на нас ни трябват хора, които знаят, че асфалтът може да не се яде, но там където мине магистрала, дали е „Струма”, „Марица” или „Тракия” виждате как растат заводите, какви са инвестициите, вие знаете”, коментира премиерът. Борисов обяви, че в събота открива болница в Панагюрище за 90 млн. „Мога за всеки град, който ме пипнете да ви кажа, какво е направено за последните пет-шест години", каза още Борисов.

"Надявам се в тази зала да сте умни и да имате памет поне от 1996 г. досега. Румен Гечев фалира банките, направи пенсиите три лева и сега той е основният кандидат да ви управлява финансите в алтернативното правителство", предупреждава Борисов. "Надявам се да имаме малко памет и да си го представите като финансов министър. Няма да може да ви вдигнем пак", посочи той, като призова присъстващите на събитието да си помислят по тези теми.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 21037 |27.11.2014 95 г. от Ньойския договор; Стамболийски чупи писалката . 1| 6441 |09.06.2014 Първият опит за задължително гласуване направен при Александър Стамболийски . 4| 12360 |09.06.2007 На 9 юни 1923 г. Военният съюз извършва преврат срещу Стамболийски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads