Реклама / Ads
0| 4251 |06.09.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ЧЕЗ се включва в инициативата ”Кариера в България. Защо не?”

.
ЧЕЗ ще се включи в най-големия форум за българи с опит в чужбина „Кариера в България. Защо не?“. Представители на фирмата ще запознаят всички желаещи с възможностите за обучение, работа и кариерно развитие в компаниите от Групата на ЧЕЗ в България.
 
Инициативата ще се проведе на 9 септември в Интер Експо Център София под патронажа на Президента на Република България – Росен Плевнелиев.

Регистрацията за форума може да бъде направена на адрес: https://karieravbulgaria.com.

“ЧЕЗ е отговорен работодател на близо 3400 българи. Компанията непрекъснато инвестира в повишаване на квалификацията на своите служители. За нас е важно талантите да останат в България, да развиват себе си и страната, защото България и българската енергетика имат нужда от тях“, каза Евгения Накова, и.д.  директор „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България.

ЧЕЗ непрекъснато инвестира в подобряването на условията на труд и различни социални дейности и инициативи за своите служители и техните семейства. Политиката на компанията по отношение на служителите и кариерното им развитие й донесе многобройни признания и отличия. През 2014 г. ЧЕЗ Разпределение България АД стана първата българска компания с бронзово отличие по международния стандарт „Инвеститори в хората“, а през 2015 г. златен сертификат получи и ЧЕЗ Трейд. ЧЕЗ е носител и на първото отличие „Инвеститори в човешкия капитал“ в конкурса на сп. „Бизнес лейди“ - „Компания на годината“. Дружеството е отличавано многократно от Българския форум на бизнес лидерите в категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд". ЧЕЗ България е лауреат на сребърната статуетка на престижната международна бизнес награда Stevie в категория „Човешки ресурси".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3959 |16.06.2016 Дания се включва във въздушните удари срещу ИД . 3| 4363 |16.06.2016 Найденов: БСП подкрепя отказа за участие в инициативата за съвместен флот в Черно море . 1| 4091 |16.05.2016 Служители на ЧЕЗ се включиха в инициативата „Дни на доброволчеството”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads